Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!19.7.2014

Jäähyväiset teekutsuille

Tuntuu melkein yhtä vaikealta kirjoittaa tätä tekstiä kuin tuota edellistäkin, missä etsin sulopupulleni Vladille uutta kotia. Olin varautunut pitkään prosessiin kanin kodinvaihdon kanssa, ja olin todella yllättynyt kun kiinnostuneita riitti jonoksi saakka. Kaikki tapahtui kovin nopeasti, ja nyt Vladi on jo muuttanut uuteen kotiin. Oma terveystilanteeni on parantunut sen myötä huikeasti, ja vaikka pitkäkorvaista kaveria on ikävä, mieltä lämmittää se, että pupun uusi perhe on aivan ihana. Juuri sellainen mistä unelmoinkin. Tässä alla ihana kuva Vladimiristä uudessa kodissaan. Kuvan on ottanut Terhi, jonka luona pupu nyt asuu.


Mutta syy siihen, miksi tämän kirjoittaminen nostaa tunteita pintaan ei liity millään lailla Vladi-pupuun, vaan ennemminkin tuohon Hullujen teekutsujen pöydässä kököttävään jänikseen ja Hassuun hatuntekijään ja Alicen virkaa toimittaneeseen Auraan, mikä on toinen nimeni, ja millä nimellä tätä blogia monta vuotta kirjoitin. Kerroinhan näistä suunnitelmistani jo keväällä, mutta nyt ne ovat alkaneet konkretisoitua pitkän hiljaiselokauden jälkeen. Rakastan tätä blogia, mutta en koe mahdolliseksi kirjoittaa kolmea blogia JA kirjaa, opintoihini sisältyvien esseiden lisäksi. Joten jostain täytyy luopua. En mielelläni polta siltoja takanani, enkä sano "ei koskaan", minkä vuoksi jätän blogin auki, ja jos pakottava inspiraatio iskee, eikä ole muuta kanavaa sen toteuttamiselle, saatan joskus tänne vielä jotain kirjoitella. Nyt kuitenkin on aika antaa tämän blogin jäädä taakse.

Kuten sanottu, vaikka täällä on ollut hiljaista, olen kirjoittanut paljon. Esimerkkeinä sieluntuotteistani pari artikkelia: Elämämme tärkein, vaikein ja yksinkertaisin opetus ja Jumalan sormi silmässä - miten elää sietämätöntä elämää? on siellä jotain jäkätystä horoskooppeihin uskomisesta ja Taivaallisen hyvästä suklaasmoothiesta ja siitä miten astrologia voi pelastaa tai pilata parisuhteesi. Nämä kirjoitukset siis astrologiaa käsittelevässä blogissani. Uusilla kotisivuillani olevassa blogissa en kirjoita ainoastaan astrologiasta, vaan koen sen olevan ikään kuin tämän blogin jatke, luonnollinen jatkumo.


Olet enemmän kuin tervetullut tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, jossa kirjoitan siis hyvin samankaltaisista asioista kuin täälläkin, pääpainon ollessa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Nyt olen ehtinyt kirjoittaa sinne jo rohkeudesta tehdä mitä haluaa, vaikka tuntuisi ettei osaa ja Kirsi Salon Facebookissa käynnistämästä "Luonnollinen selfie" -haasteesta.

Uuden blogin avajaisten kunniaksi arvon lähiaikoina lukijoiden kesken myös ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä! Osoite on http://kirsihallaseppala.fi/. Muistakaahan myös, että kun jatkossa kommentoin blogejanne, on Hullut teekutsut nimen tilalla kirsihs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥