Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!4.7.2014

Auta Vladia löytämään uusi koti!

Maailman hienoin pupupersoona etsii uutta kotia! Olen kirjoittanut Vladimirista, tuosta suuresta ja hurmaavasta olennosta aiemminkin. Vladi on siis Rex-kani, jolla ei ole pelkästään ihana luonne, vaan myös uskomattoman pehmeä, upottavan samettinen silkkiturkki (yksikään ylisanoista ei ole liikaa, sen tajuaa jokainen joka hänet tapaa ja saa kätensä tuohon turkkiin upottaa). Vladi muutti meille vuosi sitten, ja on osoittautunut ihanimmaksi lemmikiksi mitä kuvitella saattaa. Pupuherralla ei ole häkkiä, vaan perheemme täysivaltaisena jäsenenä hän saa loikkia ja ilohypellä vapaana, ja täysin sisäsiistinä osaa nokkelasti mennä omalle hiekkalaatikolleen papanoimaan. Luonteeltaan Vladimir on rakastettava ja suuri sielu. Hän on lempeä ja sosiaalinen, rohkean peloton ja huumorintajuinen. Vladi tykkää kaikista ihmisistä ja eläimistä, hän leikkii mielellään kissamme kanssa hippaa ja piilosta, eikä ole koskaan missään olosuhteissa purrut ketään tai ollut muuten hyökkäävä. Tasainen ja hyväntahtoinen luonne, vaikka aika vilpertti kuitenkin. 

Olen lykännyt tämän kirjoituksen tekemistä jo monta kuukautta. Sisällä on kamala ristiriita, kun tiedän että Vladi ei voi enää olla meillä, sillä olen allergisoitunut sekä pupulle itselleen, että heinälle, jota hän pääruokanaan nauttii. Olen tässä yrittänyt sinnitellä ja kieltää asiaa, mutta eihän sen miksikään muutu: Vladin on muutettava uuteen kotiin.


Koska tämä isokorvainen tyyppi on todellakin hyvin älykäs ja sosiaalinen, on ensiarvoisen tärkeää, että uudessa kodissa häneen osattaisiin suhtautua hänen arvoisellaan tavalla. Pupu on rekisteröity (+tatuointi korvassa), joten viralliset paperit lähtevät mukana uuteen kotiin, ja mikäli näyttelyt kiinnostavat, sellainenkin on mahdollista tämän valioyksilön kanssa. Mielestäni Vladi on paras lemmikki ikinä. Hän muun muassa rakastaa ulkoilua valjaissa, siispä hänen kanssaan voi käydä, jos ei nyt ihan kävelyllä, niin ulkoilulla kuitenkin. Luonteeltaan pupu on aivan kuin koiranpentu, rakastava ja innoissaan, pehmoinen ja hellittävä, mutta täysin äänetön, hajuton, mutta helppohoitoinen ja tulee halvaksi, koska syö pelkkää heinää ja 2 rkl heinäpellettiä aamuisin. Siis täydellinen eläinkumppani! 

Ole ystävällinen ja jaa tätä ilmoitusta, tai kerro asiasta eteenpäin, jotta Vladimir löytäisi oman ihmiskumppaninsa mahdollisimman pian. Ellei uutta kotia ala pian löytyä, joutuu tämä lemmikkimaailman superstar löytöeläintaloon tai peräti eläinlääkärin piikille. Sydän tuntuu todella raskaalta tätä kirjoittaessa. En ole koskaan joutunut luopumaan yhdestäkään eläinystävästä muuta kuin luonnollisella tavalla, jonka vuoksi tätä uuden kodin hakemistakin olen turhaan lykännyt.

Mikäli tunnet sydämessäsi, että tässä voisi olla elämäsi - tai lapsesi elämän - suuri rakkaus, laita pian viestiä osoitteeseen hullutteekutsut@gmail.com. Mikäli haluat saada lisätietoja tai muuten vaan kuulla Vladista lisää, voit esittää kysymyksesi joko tämän blogin kommenteissa, tai sitten sähköpostilla, kuinka vain. Tärkeintä on, että Vladi-suuri löytäisi ihanan ihmisen ja oman loppuelämänsä kodin mahdollisimman pian.

4 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana! Jos en olisi lähdössä maailmanympärysmatkalle, tarjoaisin kodin, mutta kun en voi. Toivottavasti Vladi löytää juuri oikean perheen! Tiedän miltä tuntuu luopua. Jouduin antamaan Bruno-bokserini aikoinani uuteen kotiin, mutta onneksi löytyi aivan mahtava, mikä lievitti tuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hurja, maailmanympärysmatka kuulostaa upealta! Kiitos lämpimistä sanoista Vladin suhteen, olimme hyvin onnekkaita, sillä poju sai aivan ihanan uuden perheen tosi nopeasti. Tosiaan se, että tietää pupun olevan hyvässä kodissa auttaa ikävässä. Ja kissahan meille vielä jäikin.

   Poista
 2. Voi ei, suloinen! Valitettavasti minä olen saanut pupuista allergisia oireita, joten en uskalla tarjoutua. Tyttäreni kovasti toivoo itselleen lemmikkiä. Toivottavasti löytyy hyvä koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Vladille tosiaan löytyi oikein ihana koti, joten kaikki on nyt kunnossa. <3

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥