Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!7.6.2014

Sanat eivät tarkoita mitään

Kun heräsin tänään, luulin nukkuneeni pitkään. Kello näytti puoli yhtä. Nousin ylös ja ajattelin tarvinneeni paljon unta. Unihippusten karistessa silmistä huomasin katsoneeni viisareita ylösalaisin ja todellisuudessa kello olikin viisi yli seitsemän. Ulkona oli harmaa, hiljainen ja pysähtynyt aamutunnelma. Linnut lauloivat. Ilahduin. Mietin mitä kaikkia vaihtoehtoja aamuni pitikään sisällään, miten mukavaa oli saada yllättäen viisi ja puoli tuntia lisää elämäänsä. Halusin mennä ulos, halusin kirjoittaa. 

Olen miettinyt sanoja. Sitä että niillä ei ole mitään merkitystä. Ne eivät tarkoita mitään, ennen kuin mieli - jokaisen oma - antaa niille merkityksen. Pidän siitä että jätän sanoja auki, selittämättä. Yllätyn miten minun luullaan sanoneen. Miten monta tapaa ymmärtää, antaa oma merkitys ja nähdä se totena. Siinä on taiteen kauneus ja runon sielu. Päiväkirjassa vuodelta 1989 kirjoita runon syntyvän aina uudestaan, kun se luetaan. Samat sanat, aina eri tarina. 

Kun kirjoitan että elän kuin arkussa, jokainen tulkinta on oikea, vaikka ne eivät vastaisikaan tapahtunutta. Mitä arkussa eläminen tarkoittaa hänelle, mitä minulle? Oma arkkuni oli viileän hämärä koti, jossa tuoksuu patsuli ja frankinsensi. Eleetön, hiljainen ja pieni elämä, jonka rajat rauhoittavat, pitävät aloillaan ja antavat levätä. Se on onnellinen paikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥