Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!17.6.2014

Piraattiversio

Tänään kirjoitan silmistä ja siitä, etten mennyt koulutuspäivään, vaikka olisin voinut. Aina olen osallistunut, vaikka olisi ollut mikä, ja nyt vain kävi niin, että sen sijaan että olisin herännyt seitsemältä ja istunut pulpetin ääressä (kuvainnollisesti) kahdeksan tunnin päivän vain toisen silmän läpi fläppitaulua ja papereita tiiraillen, heräsinkin yhdeksältä, söin aamupalaksi yhden särkylääkkeen ja katsoin televisiosta Wenzelin antiikkikoulun (kiehtova jakso antiikkileluista ja vieraana huipputyylikäs ja aina upea Aira Samulin sekä Suomenlinnan lelumuseon vinkeä johtaja Petra Tandefelt) ja luin nettilehdestä uutisen kolmevuotiaasta amerikkalaistytöstä, joka oli käännytetty pois KFC-ravintolasta, koska koiran hyökkäyksen jäljiltä pikkutytön arpiset kasvot olivat pelottaneet muita asiakkaita. Itkin posket märiksi ihan molemmista silmistä. Tämä herkkyys.

Rakeet ropisevat ikkunaan vaikka on juhannusviikko. Suomen kesä kukkeimmillaan. Lähetän lämpimiä ajatuksia kasvimaalle ja pihan kukkasille. Sinnittele pioni, sinnittele! Mietin tapaa miten kirjoittaa kevyen humoristisesti ja hieman itseironisesti viime aikojen tapahtumista. Päädyn toteavaan ja tiukan lakoniseen tyyliin.

Parin viime kuukauden aikana olen heräillyt aamuöisin kovaan kipuun vasemmassa silmässä. Silmälääkäri kertoi sarveiskalvon repeilevän REM-vaiheen aikana luomen alla tapahtuvien silmänliikkeiden aiheuttaman kitkan vuoksi. Viikko sitten sarveiskalvo repesi kolme kertaa yön aikana ja kuten lääkäri kovin runollisesti totesi "jäi kasaan kuin räsymatto liukkaalla lattialla". Se piti poistaa. Tiedättekö, että silmässä on enemmän tuntosoluja kuin missään muussa kehon osassa. Sain tietää että vaiva on geneettinen ja mahdollisesti kroonistuva. Mietin mistä varaosista minut oikein on kyhätty kasaan, kun tämä on jo ties kuinka mones hämärä geneettinen - "ei voi mitään" - poikkeama kehossani. Voin sentään tuntea itseni erityiseksi. Ja olla sairaan kuuma tyyli-ikoni uudessa silmälapussani.

2 kommenttia:

  1. Olet tosi special edition. Vähän eri taajuuksille viritetty. Ulkonäön puolesta olet kyllä ihan priimaa. Ihmeellisen kauniita nämä piraattikuvatkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanan ilostuttavasta kommentistasi. Hymyilytti ja nauratti ja lämmitti sydäntä!

      Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥