Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!27.6.2014

Laiva on lastattu MadarallaTapahtumasta, josta tämä kirjoitus kertoo, on jo kaksi viikkoa, mutta kuten vanha klisee sen niin kauniisti sanoo, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Sitäpaitsi itse asia ei ole vielä ollenkaan vanhentunut, Madaran uutuustuotteet, joista tässä teille kerron, tulevat myyntiin vasta heinä- ja elokuussa.

Latvialainen luonnonkosmetiikkayritys Madara (Lotte Tisenkopfa - yksi firman perustajista oli läsnä), Natural Goods Company (Madaran maahantuoja Suomessa) ja Noora Shingler (toimittaja ja Kemikaalicocktail -bloggaaja) pitivät siis toissa viikolla Nooran ja Madaran yhteistyönä syntyneen Pihlajavoidesarjan toisen tulokkaan, Pihlajavartalovoiteen, lanseerauspäiviä. Itse pääsin osallistumaan lauantaina "uskollisten asiakkaiden" Madarapäivään ja olin tästä kunniasta oikein innoissani.

Tilaisuus järjestettiin Helsingin Katajanokalla, majakkalaiva Relandersgrundissa. Puitteet olivat todella idylliset ja tapahtuma kaikin puolin mukava ja antoisa. Aluksi sekä Lotte että Noora kertoivat Madaran tarinasta, luonnonkosmetiikasta ja Pihlajavoiteen synnystä, jonka jälkeen pääsimme tutustumaan aivan uusiin, nyt loppukesästä kauppoihin tuleviin tuotteisiin. Pihlajavartalovoide on tietenkin luku sinänsä, mutta ei kauheasti esittelyä kaipaa, mikäli alkuperäinen Pihlajavoide on tuttu. Tässä keväällä arvoinkin kyseisen tuubin lukijoiden kesken. Vartalovoide on ihanassa, monikäyttöisessä purkissa, ja itse voide tuttua vaalean oranssia ja freesiltä mutta makealta tuoksuvaa kamaa. Ei voi erehtyä, että kyseessä on sisartuote tutulle Pihlajavoiteelle. 

Itse olin erityisen kiinnostunut uusista kasvoöljyistä, sillä Joliessa saamani maaliskuisen ihonhoitokonsultaation jälkeen kasvoöljy on ollut jokailtainen rutiini. Ja iho kiittää. Madaralta on tulossa kolme eri tarkoituksiin sopivaa ihonhoitoöljyä, joista yksi - Soothing Hydration - tuoksui maanläheiseltä, ehkä etäisesti muskatellisalvialta, toinen - Age Recovery - ihanalta menneen ajan apteekilta ja kolmas - Radiant Energy - hieman karamellimaiselta, sellaiselta makeahkolta glittertuoksulta, joka tuo mieleen nuoren ja huolettoman työtönheitukan. Öljyt imeytyivät uskomattoman hyvin ihoon ja joku niistä tulee aivan varmasti kuulumaan peilikaappini arsenaaliin, kunhan niitä pääsee ostamaan. Ja aivan samaa voin sanoa naamioista, joita myös saimme kokeilla. Kyseessä on kaksi erityyppistä naamiota, savinen tumma Purifying mask ja vaalean helmiäinen Peeling mask. En ikävä kyllä muista enää tarkemmin tuotteiden yksityiskohdista muuta, kuin että ne vaikuttivat oikein miellyttäviltä, tehokkailta ja ihastuttavilta. Ne levisivät iholle kuin unelma, ja vaikka kaikissa Madaran tuotteissa luonto on voimakkaasti läsnä, ei tuoksuissakaan ollut mitään valittamista.

Uuden oppimisen ja tuotteisiin tutustumisen lomassa Hymy Raw Food Cafén ihana Maria Lönnqvist (joka on muuten muuttanut työhuoneeni raakakakkuleipomoksi!) kävi kattamassa pöydät notkumaan, ja Marian loihtimat raakakakut iskivät melkein tajun kankaalle. Maistelin pikanttia tyrnikakkua ja taivaallisen ihanaa Chocolate Sponge Cake -kakkua marjojen, pähkinöiden ja shampanjan kera. Olisipa jokaisessa kahvipöydässä ja juhlatilaisuudessa samaa luokkaa olevat tarjoilut. 

Päivän päätteeksi saimme leikkiä luonnonkosmetiikkaguruja ja valmistaa mieltymystemme mukaan oman vartalonkuorinnan. Itse päädyin tekemään ihanan auringon oranssin Qvitten-kuorinnan, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa samalla kuin tuoksuu hedelmäiseltä ja raikkaalta. Kotiin lähtiessä sain mukaani kassillisen Madara-tuotteita. Niistä olen nyt kahden viikon ajan käyttänyt Time Miracle -sarjan silmänympärysvoidetta, seerumia, päivä- ja yövoidetta ja olen tykännyt tosi paljon. Iho vaikuttaa napakalta ja rusottavalta, enkä tiedä kuvittelenko vain, vai ovatko ihon iän tuomat pigmenttiläikät hieman haalistuneet. Siltä ainakin tuntuu. Tuotteissa on melko voimakas, yrttinen tuoksu, ja vaikka tuoksuherkkänä valitsen mieluusti miedon tuoksuisia vaihtoehtoja, tulee näistä tunne luonnollisuudesta ja tehokkuudesta. On itsestään selvää, että kun voide on valmistettu luonnon tehoaineista, kasveista ja yrteistä, niin nehän siellä tuoksuvat. Ja koska kyseessä ei ole keinotekoiset hajusteet, ne eivät ärsytä herkkää hajuaistiani ja sitä paitsi häviävät iholta heti levittämisen jälkeen.

P.S. Pahoittelen kuvien kännykameralaatua eli laadun puutetta, mutta kyllä ne tapahtuman lämpimän tunnelman mukavasti välittävät. Tiedoksi myös se, että tätä hehkutusbloggausta ei ole kirjoitettu yhteistyössä kenenkään kanssa, enkä ole saanut mitään etuja kirjoitusta vastaan. Tämä menee puhtaasti kategoriaan kirjoitukset "tykkään, inspiroidun ja haluan jakaa hyvää sanomaa". Kivaa viikonloppua kaikille teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥