Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!23.3.2014

Pihlajavoiteen arvonnan voittaja!

Lämmin kiitos kaikille Pihlajavoiteen arvontaan osallistuneille. Oli tosi kiva lukea kommenttejanne ja päästä näin hetkeksi kurkkaamaan "ruudun toiselle puolelle". Nähdä että onhan teitä siellä, ja saada pientä hahmotelmaa sille, keitä blogissani käy. Mielelläni kuulisin teistä lisääkin!!! 

Tämä ensimmäisen arvonnan järjestäminen oli kyllä innostava kokemus. Edellisessä kirjoituksessa pohdiskelin sitä, kuinka kauan pystyn teekutsuja pyörittämään muiden suunnitelmien vaatiessa aikaani ja keskittymistäni, mutta kuten siinä totesin, tilanne on se että antaas kahtoo ny. Riippuen siitä miten asiat etenevät ja miltä tuntuu, saatan hyvinkin pitää tämän teepöydän katettuna satunnaisten kirjoitusten muodossa, sillä ajatusten tuulettaminen ja arkipäiväisten kokemusten jakaminen ovat ilo, jota en haluaisi menettää kokonaan. Tulevaisuus näyttää tapahtuuko se täällä vai jossain muualla. Nyt on kuitenkin näin.

Ja arvonnan voitti random.org arvontakoneen ystävällisellä avustuksella Nannu. Paljon onnea ja toivottavasti Pihlajavoiteesta tulee olemaan paljon iloa ja hyötyä. Laitan sinulle sähköpostia, niin voit antaa osoitteen johon haluat paketin postitettavan.

Ihanaa sunnuntain jatkoa teille kaikille! Meillä katsottiin aamulla loistava ja itkettävä Brave (Urhea) elokuva, ja nyt on Hassebackan perunat uunissa, vegepihviä pannulla, eilen leivottuja tuplasuklaacookieita jälkkäriksi ja sen jälkeen satamiljoonaa opiskelutehtävää jonossa huomista koulutuspäivää odottamassa. Nautiskellen joka hetkestä, tulevien lämpimien kevätpäivien toivossa, moikka!

3 kommenttia:

 1. Ihan valtavan ihanaa löytää tie taas tänne. Osoite oli pitkään hukassa, tässä kun myllertää joka suunnalla. Olen pitänyt vähän lomaakin SoMelandiasta ja visiteeraillut uusissa osoitteissa. Mutta yhtäkkiä muistin sinut ja tuli ikävä! Oman blogini olen siirtänyt uuteen osoitteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun huomasin tämän kommenttisi, välittyi siitä tietty energia ja lopulta yhdistin sen nimimerkkiin "Junika". Kävin sen jälkeen tutkailemassa uutta blogiasikin ja tunne vahvistui. Sinähän se oot! :) Kiitos ihanasta salapoliisi/selvännäkötehtävästä ja ohjauksesta upeaan blogiisi. Niin täynnä syvää ja hyvää asiaa.

   Poista
  2. Juu, minähän se :-).

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥