Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!10.3.2014

Kauhuskenaario ja Happy Birthday Colin


Nelikymppiset lähestyy, ja olen päättänyt tehdä siitä aivan hemmetinmoisen numeron. En yhtään pysty siihen mihin moni muu lähipiirissäni kykenee, että "pidetään synttärit matalalla profiililla", "olen matkoilla", "ei kahvitarjoilua" tai "ikääntyminen on ikävä asia, eikä sitä kannata juhlia". Ei näin! Itse yritin kerran ja tuli vaan paha mieli. Olen kerta kaikkiaan liian lapsellinen ohittamaan syntymäpäivät kypsästi ja aikuismaisesti. Minulla ei myöskään ole sellaisia ystäviä, joiden kanssa voisi mennä ravintolaan nauttimaan ostereita ja skumppaa säähän sopimattomissa kengissä ja kuukausibudjetin kuralle vieneissä hepenissä. Vai onko muka? Jos on, niin käsi ylös ja heti varaamaan pöytää jostakin Michelin tähtiä saaneesta paikasta.

Joten siis, kaiken tämän johdosta, muistivihkossa on yli kahdenkymmenen kohdan tehtävälista, joka etenee huolestuttavan hitaaseen tahtiin, ottaen huomioon että juhlat ovat perjantaina! Alkuun en meinannut järjestää mitään, koska kutsuttavia ei ollut kovin montaa ja pelkäsin ettei kukaan kuitenkaan tule. Kauhuskenaario siitä, miten istun yksin juhlapöydässä puhaltelemassa kirjavaan paperipilliin, joka sanoo "trööt" kuin surumielinen sorsa kaislikossa, aiheutti epäröintiä. Näin itseni istumassa ripsivärit poskilla, serpentiinit kaulassa, kattoon ripustetut ilmapallot suuritöisen täytekakun kynttilöiden synnyttämässä lämpimässä ilmavirrassa huojuen, kuin päätään pudistellen: "voi voi, ai jai". Tämän kaiken tunteilun kirvoittamassa suuressa myötätunnon puuskassa kävin osallistumassa Colinin virtuaalisille synttäreille ja kirjoitin hänelle pitkän ja kannustavan kommentin. Sillä kukaan ei tullut Colinin 10-vuotissynttäreille, mutta sen seurauksena hän sai yli kaksi miljoonaa tykkääjää facebook-sivulleen Happy Birthday Colin. Ajattelin että sama tuskin olisi mahdollista minun tapauksessani, eikä äitini varmaan edes tekisi sellaista sivua minulle. 

Niin, oli siis pieni kynnys ylitettävänä, ja kesti kolme viikkoa ennen kuin uskalsin lähettää kutsut. Nyt on käynyt pianonvirittäjä, on tilattu Kuohuvaa kuusenkerkkäjuomaa Ruohonjuuresta, laadittu tarjoilulista, ostettu ilmapalloja ja serpentiinejä sun muuta asiaankuuluvaa tilpehööriä, sekä tilattu Zalandosta spektaakkelimainen mekko ja korkkarit. On myös tilattu toinen samanlainen mekko, mutta kokoa suurempana, koska en kovasta yrityksestä huolimatta laihtunut sopivaksi siihen pienempään mekkoon. Daa!

Loppuviikko onkin pelkkää siivoamista ja leipomista ja omista epärealistisista suunnitelmista luopumista. Muutama ystävä, hyvää syömistä, kynttilöitä, vanhaa jazzia ratisevasta LP-levysoittimestä ja henkeviä, syvällisiä, maailmaaparantavia, järisyttävän nerokkaita, uutta oivaltavia, sielua ravistavia sekä terapeuttisia keskusteluja ja paljon naurua. Eiköhän se olisi siinä.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mainiolta! Vaikka syntymäpäivissä onkin paljon työtä, niin ovathan ne aina erityiset juhlat. Syntymäpäivillä juhlitaan elämää ja eikös sitä juuri pidä tehdä? Lähetän sinulle mielessäni virtuaalisen paketin ihania yllätyksiä, naurua, musiikkia ja hyvää ruokaa. Ja ennen kaikkea ihmisiä, joille olet tärkeä. Pidä ihanat juhlat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos virtuaalisesta paketista, sisältö kuulostaa upealta, mutta avaan sen vasta perjantaina... :)

   Poista
 2. Kuullostaa aivan mahtavalta synttäriplääniltä! Ja ihanaa, että sustakin tulee 40 and FAB. Tervetuloa klubiin! Näin jo verkkokalvoillani sinut spektaakkelimaisessa mekossa kuin Carrie Bradshaw konsanaan ja ehkä jossain vaiheessa iltaa pidät synttäripuheen ja
  toistat legendaariset sanat: “But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.” - Carrie
  Ihania, nauravaisia juhlia ja synttärihalaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, 40 ja FAB kuulostaa tooooosi hyvältä ja mielelläni liityn klubiin. :) Voi hitsi, nyt mun täytyy opetella ulkoa nuo legendaariset sanat. Puhe ei ollut ohjelmalistalla, ennen tätä.

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥