Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!26.3.2014

Astrologi tiesi minusta kaiken


Huomasin sattumalta bloggerin tilastotietoja selatessani, että viime päivinä blogiini on tultu usemman kerran hakusanoilla "astrologi tiesi minusta kaiken". Vuosien saatossa blogiini on päädytty monenlaisten merkillisten ja huvittavienkin hakusanojen saattelemana, mutta tämä oli nyt kyllä aivan yliveto. Uteliaisuuteni kävi niin suureksi, että oli pakko itsekin laittaa Googleen samaiset sanat ja katsoa, että miten ihmeessä tämä lause voi löytyä tästä blogista, sillä en tietääkseni ole koskaan kirjoittanut täällä sanaakaan astrologiasta. En tässä blogissa. Olen toki ammatiltani astrologi, mutta teekutsut on ollut minulle aina henkilökohtainen ja yksityinen vapaa-ajan ilmaisuareena, enkä ole a-sanaa mielestäni täällä edes käyttänyt.

Joten googletin. Sanayhdistelmä vei minut ravintopäiväkirjabloggaukseeni, josta löytyivät sanat minuun, kaikki, tiennyt. Astrologi sana löytyi sitten sivuni alalaidassa olevasta blogilistasta, jossa näkyvät tykkäilemieni blogien päivitykset. Hahhaa. Ja näin on ihmisiä johdettu lukemaan siitä, mitä laitoin suuhuni helmikuussa 2014, sen sijaan että olisivat saaneet lukea mystisistä kokemuksista kaikkitietävän astrologin pakeilla. Ehkä blogillani olisi enemmän lukijoita jos kirjoittaisin sellaisesta. Ehkä juuri siksi en kirjoita.

Mietin pitäisikö otsikoida tämä kirjoitus "Google tiesi minusta kaiken". Tämä kun tuntuu olevan vain jatkumoa sille, että syntymäpäivänäni Googlen etusivulla komeili kakkuja kynttilöineen ja kuvatekstissä luki "Happy Birthday -" ja oma nimeni! Olin hetken ällikällä lyöty ja ihmettelin miten Google tietää syntymäpäiväni. Mutta Google tietää kaiken. Varmasti paljon paremmin kuin kukaan astrologi.

PS. Jos tulit tänne Facebook-sivuni kautta, vastaus kysymykseen on: molemmat tietävät syntymäpäiväsi.

PPS. Heille jotka katsoivat viime viikon ja sitä edeltävän Midsomerin murhat, niin se kuva mitä astrologiasta/astrologeista annettiin oli aivan fiktiivinen, eikä siis vastaa juuri miltään osin todellisuutta. Siitäkin huolimatta ihana sarja ja herkullinen jakso.

2 kommenttia:

 1. Tulen aina hyvälle tuulelle sun teksteistä. Sulla on jokin erikoinen tapa kirjoittaa, sillä usein tekstien välistä purskahtaa iloa ja naurua lukijalle. Olet ihana. Myöhäiset onnittelut upean iän saavuttamisesta.

  - E

  Ps. En ehtinyt mukaan arvontaan, mutta palan halusta kertoa, että olen roikkunut mukana hyvin kauan ja löytänyt sinut mistäpä muualta kuin ihanasta Sielujen puutarhasta. Olet inspiroinut minua kirjoittajana ja aina mieleeni palaa kyseisestä ficistä vahvasti mieleen jäänyt kuvailu, jossa kattopuutarha puhdistetaan polttamalla. Kyseinen ficci on yhä edelleen yksi lemppareistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentistasi ja synttärionnitteluista. ♥♥♥ Ihanaa myös tuo kaikki mitä kirjoitat ficcailuistani. Viimeinen luku on meeeelkein valmis. Ensi viikonloppuna voisinkin yrittää panostaa sen valmistumiseen. Kiitos muistutuksesta! :)

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥