Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!14.2.2014

Kaunis sydän


Hyvää rakkauden ja ystävyyden päivää kaikille teille ruttuisille, rikkinäisille, särkyneille, pettyneille, haavoittuneille, hauraille, herkille, kärsiville, raskaille, vuotaville, viilletyille, villiintyneille, epäluuloisille, kovettuneille, tunteville, väriseville, luottavaisille, kevyille, huojentuneille, hilpeille, liioitteleville, hupsuille sydämille. Kun se vielä - kaiken sen jälkeen - sykkii ja rakastaa, on se kauneinta mitä on.

4 kommenttia:

 1. Olipa kaiken kattava ystävän päivän tervehdys! Sanoisinko, että jokainen sai omansa. Olet sinä vaan aikamoinen " sanaseppo"! KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Heti kun olin julkaissut tekstin tuli mieleen monen monta sanaa, jotka olisi ehdottomasti pitänyt olla listalla, mutta näillä nyt mennään. :)

   Poista
 2. Löytyihän tuosta sopivia adjektiiveja minullekin...esim herkkä ja tunteva! Iloa alkuviikkoon ja myöhäinen ystävänpäivätoivotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän surkupainotteiseksi taisi adjektiivilistani jäädä, mutta hyvä että jotain sinullekin. Samat allekirjoitan itsekin, ja pari muuta listan loppupuolelta lisäksi. :)

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥