Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!26.2.2014

Jolie ja luonnonkosmetiikan ilosanomaMaanantaina koulutuspäivässä kesken pariharjoituksen eräs henkilö pysähtyi niille sijoilleen, tuijotti minua hetken keskittyneesti ja sanoi: "Mitä sä olet tehnyt itsellesi, sä oot tosi hyvän näköinen." Ööööh... jaa että mitä olen tehnyt itselleni, kun nyt hetkellisesti ja poikkeuksellisesti naama näyttää paremmalta kuin yleensä? No, kiitos vaan, johtuisiko ehkä siitä, että olen käyttänyt kaksi viikkoa huippuihanaa luonnonkosmetiikkaa, jota ihonhoitokonsultaation yhteydessä hankin. Muuta en keksi.

Melkein kaksi viikkoa siis ehti vierähtää, ennen kuin pääsin kertomaan tästä ihanasta vierailusta ihanassa putiikissa, josta Kemikaalicocktailin Noora Shingler sanoi aikoinaan, että se on hänen "business-crush". No samat sanat! Kyseessä on tietenkin Helsingin Uudenmaankadulle pari vuotta sitten avattu ja nettikauppanakin mainiosti toimiva Jolie. Koska tiedän omakohtaisesti yrittäjyyden haasteet - tyhjän päälle heittäytymisen (vakityöstä yrittäjyyteen) riskit, sekä sen huikaisevan tunteen kun alkaa elää unelmaansa todeksi - sympatiseeraan ja ihailen Jolien koko tarinaa ja konseptia. Ja koska rakastan luonnonkosmetiikkaa samoin kuin rakastan puhdasta, eettisesti tuotettua, ekologista kasvisruokaakin, on selvää että se on kosmetiikkaa jota käytän. Eikä nykymaailmassa tarvitse enää luopua luksuksesta ollakseen hyvä ihminen, täytyy vaan osata ja haluta tehdä parempia valintoja. 

Jos käyttötuote (ruoka, vaate, kosmetiikka, huonekalu) voi olla eettinen, ekologinen, terveellinen ja laadukas, miksen valitsisi sitä jonkun eläimillä testatun, halpistyövoimalla tuotetun schaissen sijaan? En keksi muita syitä kuin tietämättömyys ja raha. Mutta ei kaikki luonnonkosmetiikka ole kallista. Nykyaikana on olemassa monia hinta-laatu-suhteeltaan erilaisia tuotesarjoja, joista jokainen voi valita omansa. Aloitin luonnonkosmetiikan käyttämisen jo 20 vuotta sitten Dr Hauschkan ja Weledan tuotteilla, jonka jälkeen haksahdin mainonnan uhriksi ja käytin aikani Lancomea, Cliniqueta, Vischyä sun muuta, kunnes valistuin ja löysin tieni upeiden, ylellisten ja tehokkaiden luonnonkosmetiikkamerkkien pariin. En ole katunut!

Tällä kertaa Joliessa käydessä, hyvin inspiroivan ja asiantuntevan konsultaation jälkeen, valitsin hieman edullisempia tuotteita ja käytän näitä hyvillä mielin, kunnes pääsen kokeilemaan luonnonkosmetiikan hardcore osastoa. Kuten niin moni, minäkin säästän ja unelmoin Patykasta, tuosta luonnonkosmetiikan Porchesta, ja arvatkaa vaan onko juhlaa kun lopulta pääsen niihin käsiksi. Mielestäni se on oikein virkistävää vaihtelua tähän nykymaailman "mulle-kaikki-heti-nyt" -mentaliteettiin, että kaikkea mitä haluaa ei saakaan samantien. Kyllä sitä osaa arvostaa ja iloita siitä ihan eri tavalla, kun on joutunut odottamaan ja näkemään vaivaa jonkun eteen. Tällä tarkoitan tietenkin sellaisia asioita, joita olemme tottuneet saamaan heti kun mieleen toive putkahtaa - en niinkään isompia asioita, joita meillä jokaisella varmaan on toivelistalla, mutta niiden toteutuminen vaatii pankkilainaa, lottovoittoa tai ihmettä.

Itselläni siis on nyt ollut käytössä Iroisien ihanan raikas ja geelimäinen putsari (tuoksuu Spriteltä) sekä kasvovesi, Neal's Yard Remedies -sarjan frankinsensiltä tuoksuvat (ja selkeästi nuorentavat!) öljyseerumi sekä kosteusvoide. Pakko se on myöntää, että muutoksen varmaan huomaavat muutkin kuin minä itse. Iho on pehmeä, kimmoisa, terve ja rusottava. En ole kirjoittanut tätä hehkutusta yhteistyössä kenenkään kanssa, enkä myöskään hyötynyt siitä pennin vertaa, kuten en mistään muustakaan blogissani esittämistä mielipiteistä tai katsauksista. Kunhan omaa inspiraatiotani ja elämänkatsomustani jaan pitelemättömän innoissani. Tällä kertaa se nyt käsitteli luonnonkosmetiikan ilosanomaa! Halleluja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥