Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!12.1.2014

R.I.P. The Queen of Crime

Tänään on Dame Agatha Christien (15.9.1890-12.1.1976) kuolinpäivä. En tiennyt siitä, mutta sattumalta katsoin juuri tänään häntä käsittelevän dokumentin Yle Areenalta (nähtävissä vielä 25 päivää) ja pari päivää aiemmin olin pyöritellyt Greenwayssä ja Torquayssa ottamiani valokuvia ja miettinyt millä tekosyyllä saisin niitä laitettua blogiin. 

Hehkuttakaa vain tänään satanutta lunta ja alkavia talven riemuja, itse olin luvattoman tyytyväinen tähän pitkittyneeseen syksyyn ja odotin sen vaihtuvan vaivihkaa kevääksi. Minun puolestani talvi saisi jäädä välistä kokonaan kaikkina niinä vuosina kun muumimaisia talviunia ei ole luvassa. Eli aina. En suinkaan inhoa talvea ja lunta, sillä se on ikkunasta avautuvana maisemana ja postikorteista ihailtuna kuvana kaunista sekä tarinoissa lumoavaa, mutta kuten muitakin villipetoja, arvostan sitä mieluummin kaukaa ja ilman omakohtaista fyysistä kosketusta.

Siispä kesä, Torquay ja Greenway:P.S. Onko nämä kuvat jotenkin kamalan räikeitä? Omalla läppärillä värit näyttävät latteilta, mutta puhelimen ruudulla niin kirkkaan keinotekoisilta että silmiin sattuu. Kumpaa tässä nyt sitten uskoisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥