Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!30.1.2014

Puhuttiin identiteetistä

Ystävä kävi kylässä. Se toinen niistä, joiden seurassa en koskaan jännitä. Entinen kumppani, vuosien takaa, ihminen jonka seurassa voi rentoutua, koska ei tarvitse yrittää mitään. Ihminen jonka kanssa en ole missään tekemisissä muuten, mutta tapaamme kerran pari vuodessa. Täyttääkö se ystävän määreen? Juotiin pannullinen Earl Greytä, syötiin suklaata ja suolakeksejä. Puhuttiin identiteetistä, ihmissuhteista, vallasta ja vaikuttamisesta, etäisyys/läheisyys-dynamiikasta, Foucaultista, hulluudesta ja Rosenhamin valepotilas-tutkimuksesta. Samalla muistin miksi on kivaa että tapaa ihmisiä. Niiden kanssa voi puhua. Se eroaa sillä tavalla yksinolemisesta, että kun sanoo ääneen ajatuksen, joku toinen vastaa siihen, usein yllättävällä ja omaa alkuperäistä ajatusta laajentavalla tavalla. Näin voi tulla kohdanneeksi aivan uusia asioita, sellaisia joista ei tiedä mitään tai joita ei vain ole koskaan tullut ajatelleeksi - sellaisia joita ei koskaan ajattelisikaan - ei ilman tätä tiettyä tapaamista, tätä tiettyä keskustelua. Yhtäkkiä, teepannu on juotu tyhjäksi, ja sitä huomaa olevansa enemmän kuin ennen. 

4 kommenttia:

 1. Ihana ja lempeä kirjoitus. Ystävät - niinpä! ♥

  VastaaPoista
 2. Kyllä täyttää ystävän määreen...mä ajattelen, että parasta ystävyydessä on (henkinen) kohtaaminen..... Ystävät ovat helmeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkinen kohtaaminen nimen omaan! Ja mikäs sen mukavampaa jos se voi tapahtua kasvotusten kivassa ympäristössä rennon olemisen merkeissä. Kiitos myös määritelmän vahvistamisesta. Onhan se hyvä tietää millä nimikkeellä ihmisensä lajittelee. :)

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥