Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!5.1.2014

Brittidekkari puraisi

Joulun tienoo ja koko loppuvuosi meni mukavasti murhien, rikosten, ruumiinavausten ja muiden kevyiden jouluherkkujen parissa. Tuli luettua pari dekkaria. En ymmärrä mikä on iskenyt, kun rikosromaanit ja murhamysteeriot ovat vallanneet yöpöydän aiemmin viehättäneiden fantasiakirjojen sijaan. Mitä tapahtui? Ilmeisesti luin kaikki hyvät (myös huonot, myönnettäköön) fantasiakirjat ja -sarjat tai aikuistuin. Kumpi lie kamalampi skenaario. 

Lomaseurana siis herkulliset Robert Galbraith, Midsomerin murhat, Nuori Morse, Miss Marple, Hercule Poirot, P.D. James ja Kay Scarpetta, poikkeuksena brittijoukossa. Tuo Rowlingin salanimellä kirjoittama dekkari sekä viiden jakson setti nuoren Morsen nerokasta rikosten ratkontaa oopperoiden säestyksellä Oxfordin ihanissa maisemissa ovat olleet suosikkini. Ja kaiken tämän lisäksi saan hekumoida vielä 19.1. alkavalla BBC:n Sherlock Holmesin kolmannella tuotantokaudella. Kyllä kelpaa.

Muutenkin loma on ollut loistava tilaisuus rentoutua ja vetäytyä kaikesta ajatuksenakin stressiä aiheuttavasta hälinästä. Olen onnistunut saamaan vuorokausirytmin mukavasti päälaelleen ja makaamaan vuoroin sohvalla, vuoroin sängyssä kuin suklaalla ja pikkuleivillä elävä hylje. Uudenvuoden lupausten sijasta tein uudenvuoden toiveita. Työpöydällä olevassa ostoslistassa lukee juoksukengät, -takki, verkkarit ja aktiivisuusranneke.

Aktiivisuusrannekkeen mainoksessa sanotaan, että ranneke saa sinut liikkeelle. Kertoo todellisen aktiivisuutesi vuorokauden aikana ja saat vinkkejä, joiden avulla saavutat aktiivisuustavoitteesi. Nyt siis puuttuu enää juoksuvermeet, aktiivisuustavoite ja se, että kaapit ovat tyhjentyneet suklaasta ja marmeladista - ja yöpöytä näistä kaikista hyvistä kirjoista - ja uusi ja uljas elämä voi alkaa.2 kommenttia:

 1. Mitä pidit Käen kutsusta? Itse en ole sitä lukenut, mutta se mitä kirjasta on kerrottu, on saanut mieleni uteliaaksi. :)

  Minäkin olen joulun aikaan katsonut paljon brittidekkareita, nytkin viikonloppuna totta kai Midsomerin murhia ja Hercule Poirotia. Fiktiivinen murha aina toisinaan kyllä piristää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin Käen kutsusta tosi paljon. Yllätyin suorastaan miten se imaisikin mukaansa. Rowlingille tuttuun tapaan (vrt. Paikka vapaana) hyvin yksityiskohtaista, todentuntuista ja käsinkosketeltavan konkreettisen raadollistakin kerrontaa. Odotan innolla lisää samaa sarjaa!

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥