Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!22.11.2013

Unelmakaava


Olenko se minä vai onko se tämä aika, vai ihan joku muu, mutta minusta tuntuu että ihmiset ovat enemmän hukassa ja upoksissa kuin yleensä? Moni tuntuu kokevan että on väärässä paikassa, tekemässä vääriä asioita, että pitäisi olla jotain muuta. Haluaisi jotain muuta, mutta ei tohdi, ei uskalla - minkä eräs tyypillinen ilmenemismuoto on uskoa, ettei se ole mahdollista. 

Richard Bach se oli joka aikoinaan sanoi, että mieleemme ei anneta toivetta, ellei meillä samalla ole voimaa toteuttaa sitä. Ajattele! Mistä tahansa haaveiletkin - sen toteuttaminen on mahdollista, tai muuten sinulla ei olisi sitä haavetta. Minä ainakin uskon näin. Puhun nyt sellaisista todellisista sydämen toiveista, sellaisista, joiden ajatteleminen sähköistää ja elävöittää ja saa aikaa kummallisia tuntemuksia kehossa. Ei niitä meillä yleensä montaa ole, ei edes koko elämän aikana. Toinen matkassa kulkenut viisaus, kuka lie sen keksinyt, on tämä: You can have what you want, but not your second choice too. Eli voit saada sen mitä haluat, mutta et kakkosvaihtoehtoasi sen lisäksi.

Omat toiveeni ovat tällä hetkellä kovin arkisia ja käytännöllisiä, suorastaan välttämättömyyksiä. Kun elämän perustukset horjuvat, ei fantastisille unelmille tunnu olevan tilaa. First things first. Mutta minulla on malli, jota noudattamalla uskon toiveiden toteutuvan. Se on yksinkertainen, kolmivaiheinen kaava.

1.) Valitse yksi asia mitä toivot ja määrittele se niin tarkkaan ja niin yksityiskohtaisesti kuin ikinä osaat, kuvittele se mielessäsi elävästi, kaikkia aisteja käyttäen.
2.) Pyydä. Ihan sama pyydätkö toiveesi toteutumista mielikuvitukseltasi, maailmankaikkeudelta, jumalalta, enkeleiltä, joulupukilta, korkeammalta itseltäsi tai universumin rajattomalta luovalta energialta, kunhan pyydät.
3.) Ole täysin vakuuttunut siitä, että unelmasi toteutuu. Älä pelkästään usko, vaan näe miten asia on jo tapahtunut ja koe millaista on, kun toiveesi on täyttynyt.

Kyseessä ei ole mikään "heitän-unelman-eetteriin-ja-jään-sohvalle-odottamaan-että-se-soittaa-ovikelloa" -tyyppinen juttu. Päinvastoin. Tarkoitus on luoda aivoihin uusi malli, muuttaa ajatusratoja siten, että alamme aktiivisesti toimia - unelman sabotoinnin sijaan - unelman toteutumisen puolesta. Olen käyttänyt tätä mallia varhaisista teinivuosista saakka, ja toteuttanut sen avulla uskomattomia juttuja. Kaikki toiveet eivät kuitenkaan ole toteutuneet. Jotkut ovat vieneet enemmän aikaa kuin olisin halunnut, jotkut ovat toteutuneet hieman eri muodossa mitä olin alunperin toivonut ja se mikä ei koskaan toteutunut - on aina jälkeenpäin osoittautunut siunaukseksi. 

4 kommenttia:

 1. Hyvin kirjoitat. Itse olen huomannut saman, monet ympärilläni ovat hukassa elämänsä suunnan ja tekemiensä valintojen kanssa, ja tähän sorrun usein itsekin - tuumailemaan, että miksi lähdin tälle polulle ja oliko tekemäni ratkaisut oikeita?

  Mutta tällä hetkellä koetan pinnistellen ajatella, että se tie, jolle olen nyt lähtenyt on se oikea, kun vaan uskon itseeni ja omiin kykyihini. Joskus näihin menee enemmän aikaa ja mitä isommista asioista puhutaan, sitä pidempään muutos ja sen toteutuminen usein kestää!

  Kiitos tästä, tuli heti sellainen olo, että nyt pitää keskittyä olennaiseen ja stay focused!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari kommentistasi ja pahoittelen siitä että vastaaminen kesti näin kauan. Välillä pitää ottaa breikkejä koneella olemiselta. Kiva että kirjoitukseni inspiroi fokusoitumaan, uskon vahvasti että mihin keskitämme ajatuksemme, sitä luomme lisää ja siltä pohjalta myös teemme valintamme, silloinkin kun emme tajua tehneemme valintaa. Kuulostaa hyvältä että olet tietoisesti lähtenyt johonkin tiettyyn suuntaan, omalle tielle. Iloa viikkoosi!

   Poista
 2. Mäkin uskon, että toi toimii, kun asiaan paneutuu. Unelmakaavasi ihan varmasti kasvattaa rohkeutta ja luottamusta elämään. Elämä kantaa, jos vain annamme sen kantaa! Kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen luottamuksen lisäksi mä uskon että vetovoiman laki toimii, ja että (jos se on mahdollista) me saadaan just se mihin keskitytään ja minkä uskotaan toteutuvan. Nyt pitääkin sitten keskittyä tosi kovasti tuohon joululahjatoivelistaan... :D

   Poista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥