Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!7.11.2013

Milloin oli hauskaa?Vein eilen tyttöni kampaajalle ja siellä odotellessa join ensimmäisen kupin kahvia noin neljään kuukauteen. Luin myös ensimmäiset naistenlehdet ehkä puoleen vuoteen. Kuuma ja vahva mocca nosti hehkun poskille, Norah Jones lauloi radiossa ja lehtien kuvat ja artikkelit herättivät ajatuksia ja inspiroivat. Tuli ihanan kevyt ja lämmin olo, jota huomasin kaivanneeni. Ja näin ollen, tässä  pian alkavan kaiken nielevän pimeyden portilla (=loppusyksy) alkoi mieleen nousta kysymyksiä. Elänkö liian raskassoutuista ja vakavaa elämää? Missä on kaikki kepeys ja ilottelu, huvi ja sosiaalinen eläväisyys? Milloin viimeksi pidin urakalla hauskaa? 

Sain kofeiinista yliherkkyysreaktion, joka kohdalle osuessa ilmenee lähinnä paniikkioireina sekä kehon hallitsettomana vapinana, tärinänä, kouristeluna ja rytmihäiriöinä. Vahvaa kamaa tuo Kolumbian musta kulta! Yöllä oli noustava sängystä pikkutunneilla keittämään teetä ja syömään isoja suklaakeksejä, monta. Sydän tuntui takovan pakoväylää rintalastan läpi. Olin kokonaan unohtanut, että lievä kofeiiniyliherkkyyteni saattaa toisinaan laukaista oirekavalkadin, joka viihdyttää pitkälle aamuun. Tänä aamuna siis vain kaurapuuroa, teetä ja Telemannia. Ja sitten kampaajalle (lukemaan lisää naistenlehtiä)! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥