Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!2.11.2013

Marraskuun mietteitä

Ihana marraskuinen lauantai, pyhäinpäivä. Uunissa muhii itsekeksityllä reseptillä loihdittu punajuurivuohenjuustovuoka ja päivän tehtävissä yksi ainoa asia: jos kävisi kävelyllä illan hämärryttyä. Levysoittimessa pyörii lähes tauotta Telemann, Corelli, Rameau, Bach ja Vivaldi. Syksyn soittolista. Ja sokerina pohjalla sohvalla lojuu Robert Calbraithin aka J.K. Rowlingin Cuckoo's Calling kirja odottamassa rentouttavaa lukuhetkeä. En olekaan lukenut mitään romaaneja pitkiin aikoihin. 

Tämä syksy on ollut ihan hullua aikaa. Kertakaikkisen pähkähullua. Mutta mielenkiintoista. Mutta rankkaa. Mutta yllättävää. Olen tehnyt isoja ratkaisuja ja sitten asiat ovatkin kääntyneet ihan päälaelleen ja päätökset on täytynyt pyörtää, jonka jälkeen tilanne on taas muuttunut, jonka jälkeen... hengästyttää. Lopputulos (tällä erää) on kuitenkin se, että olen taas opiskelija ja kirjoilla Bristolin yliopistossa (University of the West of England) ja jatkan psykoterapeutin opintoni loppuun. Ehdin jo lakkauttaa yritykseni, hakea töitä, ja sitten myös peruuttaa yrityksen lakkautuksen, ja nyt olen taas uudestaan kallistumassa siihen, että ei ihminen pysty elämään pelkällä hyvällä meiningillä. Jos rahaa ei ala kohta tulla jostain, mielellään nelinumeroinen summa ja mielellään säännöllisesti, niin en tiedä. Mitä ihminen tekee, jos yrittäminen ei elätä ja palkkatöihin ei pääse? 

Tulee mieleen lapsuuteni lama-aika ja pikkukaupungin kallioihin, seiniin ja aitoihin maalattu punainen "TÖITÄ!". Täällä olisi todellakin yksi intohimoisesti työlleen omistautuva, ammattitaitoinen, innovatiivinen ja  vastuuntuntoinen työntekijä, joka kaipaisi TÖITÄ!

Alla olevat kuvat nappasin eilen autosta, kun ruuhkajono kohti Helsingin keskustaa mateli sateen täplittäessä katuja. Ihana, kaunis marraskuu!

2 kommenttia:

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥