Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!14.11.2013

Kuvia ujon valokuvaajan unimaailmasta

Tein lumoavan taidelöydön. Kyle Thompson on parikymppinen chicagolainen valokuvaaja, joka on keskittynyt erityisesti kuvaamaan hylättyjä taloja ja metsiä. Valokuvissa on yleensä hämmentävän sadunomaisia sekä mielikuvitusta puhuttelevan surrealistisia, jopa makaabereja, tunnelmia. Jos pitäisi käyttää yhtä sanaa kuvaamaan Thompsonin teoksia, se olisi haunting. Voicen sivuilta löytyy artikkeli taiteilijasta. Otsikko jo puhutteli niin paljon, että arvasin sen takaa löytyvän jotain jännittävää. "Ujo valokuvaaja pelkäsi ihmisiä - kuvasi vain itseään.

Alla olevat kuvat on linkitetty Thompsonin flickr sivustolta. Siellä on kuvia tällä hetkellä 401, joten kannattaa käydä katsomassa. Valikoimani makupalat ovat herttaisimmasta päästä, Thopson nimittäin leikittelee kauhuelokuvateemoilla, hienovaraisesti, twinpeaksmäisen vihjaavasti, mutta kuitenkin. Vaan minua viehättää tällä hetkellä enemmän tällainen lempeän unelias tunnelma. Kuvamaailmaan uppoutuminen laittoi Sigur Rósin soimaan mielessäni. Saadapa tämän kaverin tekemä video Voiton ruusun (=Sigur Rós) musiikin kanssa kimppaan. Ah.

Untitled
Untitled
Untitled
Frail Moth
Untitled

15 kommenttia:

 1. Huikeita kuvia, kertakaikkisen upeita!

  VastaaPoista
 2. Mä löysin ihan huikean kuvasarjan tältä mieheltä eilen. Mieletön kuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Varmaan tosi hauskaa suunnitella kuvausaiheita ja sitten järjestellä ja valmistella. Kiva duuni kaiken kaikkiaan, luulisin. :)

   Poista
 3. Tähän kuvaajaan törmäsin myös äskettäin ja lumouduin. Toisaalta henkilökohtaisia kuvia, toisaalta ulkokohtaisiakin, tarkkailevia. Niin moneksi on kuvaajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, henkilökohtaisuus tuntuu jotenkin verhoutuvan tuohon sadunomaisuuteen, mutta omakuva on aina omakuva. (Niin kuin blogikin.)

   Poista
 4. Onpa upeita kuvia! Huh! Ja hei, huomasin, että olit liittynyt blogini lukijaksi ja se oli onni, sillä nyt löysin tosi kiinnostavaan blogiisi. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tulit kyläilemään teekutsuille! Itse ihastuin blogisi upeisiin kuviin, ja olin oikein ilahtunut kun jonkun linkin likin kautta sinne päädyin.

   Poista
 5. Oo! Opiskelen itse audiovisuaalista viestintää ja teen valokuvauksesta päättötyöni, joten tämä linkkivinkki oli ehdottomasti inspiroiva. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että inspiroi! Kuvissa on kyllä parhaimmillaan tunnetta ja voimaa ja moniulotteisuutta, joka sytyttää ja herättää.

   Poista
 6. Näissä kuvissa oli tosiaan sellaista sadunomaisuutta ja lumoa, joka viehättää minua. Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan. Minusta yksi blogien parhaista puolista on se, että niistä saa kivoja vinkkejä - kirjoja, musikkia, kuvia jne.

   Poista
 7. Kaunista, herkkää. Pitää katsoa lisää hänen kuviaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä löytyykin tosi paljon kun oikein lähtee asiaa tutkimaan. Tykkään näissä kuvissa siitä tarinallisuudesta, toki kaikissa kuvissa on tarina, mutta nämä ruokkivat oikein yltäkylläisesti mielikuvitusta.

   Poista
 8. Näitä kuvia ihastelinkin blogissasi jo silloin syksyllä. Huikeita kuvia tosiaankin, lumoavia. Näissä kuvissa on ihana valo. <3

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥