Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!4.11.2013

Herkkä ja melankolinenSumu houkutti ulos. Onnistui siinä, missä kukaan tai mikään ei pitkään aikaan. Hurjan herkkä ja melankolinen olo. Sellainen, missä tekee mieli velloa hetki, ottaa kaikki ilo irti. Ihmiset herättävät tunteita. Huomaan loukkaantuvani pikkuasioista, itkeväni ystävällistä kommenttia, surevani tuttavan kohtaloa, toivovani kaikkea hyvää niin, että pakahduttaa. Tekee mieli lukea runoja. Olla syvällä tunteessa, sokeana myyränä maan alla. Sydämen sisällä. 

Kuvat yllä täältä kotinurkilta. Lempivuodenaikani. Sävyisät värit ja vivahteet. Maa on vielä lämmin, vaikka yöllä pistää pakkanen. Mennään pinnan alle. Käperrytään kerälle. Sielun syvyyksissä, tajunnan ulottumattomissa kypsyy jotain uutta. Siihen voi luottaa, vaikka ei tiedä. Mutta sen aika ei ole vielä nyt.


7 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia. Karuudessa ja harmaudessakin on herkkyyttä ja kauneutta. Itse en oikein ole sinut tämän vuodenajan kanssa. Pimeys ahdistaa ja kaipaan valoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuula kommentista! Käväisin lukemassa blogiasi ja erityisesti "Lääkkeet pimeyteen" oli nyt osuva teksti. Koska vaikka syksystä pitäisikin, niin ei ihmistä ole tänne kylmään ja pimeään tarkoitettu asumaan, näin uskon. Kirkasvalolamppu olisi poikaa aamuisin. Ja D-vitamiini, rasvahapot, suklaa... Kiitos hyvästä muistilistasta, miten tästä taas selvitään.

  VastaaPoista
 3. Jotenkin niin koskettavasti kirjoitettu:
  "... missä tekee mieli velloa hetki, ottaa kaikki ilo irti. Ihmiset herättävät tunteita. Huomaan loukkaantuvani pikkuasioista, itkeväni ystävällistä kommenttia, surevani tuttavan kohtaloa, toivovani kaikkea hyvää niin, että pakahduttaa."

  Kiitos tärkeiden ajatusten lisäksi myös jumalaisen kauniista kuvista.

  VastaaPoista
 4. Oih, mitä kuvia! <3 Ja niin kaunis tekstikin. Olen käynyt täällä tänään monta kertaa, nyt on jo pakko jättää kommentti ja kiitos. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon molemmille, Sara ja Elisa, tuntuu tosi kivalta saada kommentteja (ja tosi ihania sellaisia vielä) kun itse on vähän alamaissa, ja blogissakin ollut pitkään hiljaiseloa.

  VastaaPoista
 6. Sadunomaisia, runollisia kuvia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Hanna-Riikka! Runollista oloa ei tosiaan voinut välttää, kun tuolla luonnon impressionistisessa maalauksessa toikkaroi. Oli kaunista.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥