Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!5.10.2013

Intialainen ystäväni, Shigella

Intian reissusta on pitänyt kirjoittaa. Ja kaikesta muustakin. Mutta vetää niin kovin hiljaiseksi tämä elämä. Se, ettei ole mitään sanottavaa, ei ole koskaan ollut minusta huono asia. 

Kun palasin Suomeen elokuun lopulla, olin monta viikkoa sairas. Intiasta tarttui mukaan Shigella ja pari muuta sitkeää kaveria. Labratutkimukset osoittivat, että kannoin elimistössäni kuutta eri taudinaiheuttajaa. Pakki sekaisin vieläkin. Ja koko elämä. Tai ei niinkään sekaisin, vaan muutoksessa. Tämä on se vaihe, kun siemen on painettu syvälle mustaan maahan. Puhu siinä sitten, suu täynnä multaa. Taas ihan tyhjän päällä. Ei kai siihen ikinä totu. Mutta sentään tietää, että kyseessä on vaihe. "Sinä et ole prosessissa, sinä olet prosessi."

Huomenna kotiin Lontooseen. Kun olen paikallistanut Doctor Who -kaupan ja ostanut sieltä kaksi ääniruuvimeisseliä (Sonic screwdrivers) palaan takaisin. Mission accomplished.


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!

    Paranemisia sinne! Hurja tuo tauti, kaikellaista sitä matkoilla sattuu!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, nyt melkein jo uskaltaa sanoa, että taitaa olla shigellat ja muut pöpöt poissa päiväjärjestyksestä. Saastunut vesi ja/tai sapuska ollut varmaan syynä. Ei siinä käsidesit tai muukaan hygienia auttanut. Tietääpähän taas ensi kerralla olla vieläkin varovaisempi sen kanssa mitä suuhunsa laittaa.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥