Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!7.7.2013

Välimerenkiusaus

Nälkä tekee luovaksi. Ainakin minut. Oli kiire, eikä oikein mitään helppoa ja nopeaa ruokaa kaapeissa, paitsi mummin lapsille ostama kirjolohisuikalepaketti. Koska en itse syö lihaa missään muodossa, en myöskään halua sitä ostaa tai valmistaa siitä mitään. Isompi inhokki on kuitenkin ruuan haaskuu, joten pääsin vähällä kun kaivoin pakastimesta peruna-sipulisuikalepussin, sitten kalat sekaan ja kermaa päälle. Avot, lasten päivällinen pelastettu, itsellä kurniva vatsa.

Kätevä emäntä ei lannistu. Pakastimesta sattui hyvällä onnella löytymään toinenkin perunasipulipussi, joten pakastesuikaletta kehiin ja sinne sekaan hyviä kreikkalaisia Kalamataoliiveja, aurinkokuivattuatomaattia ja pieneksi pilkottu yrttitofu. Päälle yrttisuolaa ja purkki soijakermaa. Hieman skeptisissä tunnelmissa tekele uuniin (225°c) ja 45 minuutin päästä pihalle katettu gourmet iloittelu saattoi alkaa. Oman maan salaattia ja sitruuna-oliiviöljyä lisäksi, ja granaattiomenamehua kyytipojaksi. Vegaaninen kasviskiusaus välimerellisin vivahtein tuli nyt jäädäkseen meidän perheen ruokalistalle. 
3 kommenttia:

 1. Tuntuu aina aivan kamalalta, jos ruokaa joutuu joskus laittamaan haaskuuseen. Onneksi ueimmiten jämistä saa taiteiltua uutta sapuskaa.

  Blogissani on sinulle jotakin, käyhän kurkkaamassa kun kerkeät. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihan mahtavasta ruokavinkistä - vaikuttaa sen verran helpolta että minäkin jaksan moisen lomalla vääntää.
  Nauttimista ja iloa viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Pihi nainen: Juu, aina pitää jotain keksiä jottei tartte pois heittää. Ja kiitos vinkkauksesta, käyn kurkkaamassa. :)

  Elisa: No on helppo, ja hyvä. Tofun voi tietty korvata fetallakin, tulis varmaan hyvää ja sitten ei tartte lisäillä muuta suolaa, luulen ma.

  Kesäiloa toivotellen!

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥