Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!9.7.2013

Tunnelmia ja mielentiloja

Olen aina ihmetellyt ihmisiä, jotka pysyvät uskollisena valitsemalleen tyylille vuodesta toiseen. Siis ihmetellyt siinä mielessä, että itselleni se olisi yhtä mahdoton tehtävä kuin estää kesää vaihtumasta syksyksi tai talvea kääntymästä kevääksi. Minä olen sellainen, että sisäiset säät vaihtuvat vuodenaikojen tavoin, mielentilat muuttuvat ja sielunmaisemat liukuvat kuin kuvat diaprojektorilla. Ei nopeasti eikä äkkirykäisyllä, mutta muutaman vuoden välein ainakin.

Jo pitkään (pari vuotta) vallalla ollut pelkistetty suuntaus - mustaa, valkoista, harmaan eri sävyjä, androgyyniä punkhenkisyyttä - on alkanut hiljalleen väistyä pehmeämpien sävyjen tieltä. Lakkasin kynnet. Kävin läpi korurasian. Ruiskaunokkivettä sumutan kasvoille kuin nestemäistä kukkaniittyä, monta kertaa päivässä. Mielen sisällä elän kuin toisessa ajassa, toisessa paikassa.

Englantilanen maaseutu. Auringonpaiste karhuvatukkapensaassa. Ketut, kanit ja peurat metsän suojissa. Pionit, kissankellot, villiruusut ja muratit. Värit hehkuvat kesäpäivän raukeudessa. Ilma tuoksuu makealle. Päällä ohutta ja pehmeää pumpulikangasta oleva mekko. Hame liehuu tuulessa, varpaissa maalatut kynnet. Pitkät hiukset vasten selkää, hiostavat niskaa, taipuvat pienille kiharoille. Fasaanit, siilit, sisiliskot, etanat ja korpit. Tammet ja lehmukset, pihlaja ja vanha vaahtera. Aurinko laskee ja valo on kultaista harsoa. Ilma on lämmintä ja pehmeää kuin sametti. Polku kohti kotia. Talon takana kasvimaa on villi viidakko, vesipisarat kimmeltävät raparperin lehdellä. Mustarastaan laulu luo loitsuja kesäyöhön.

Kaikki alla olevat kuvat ovat jo lakkautetusta blogista nimeltä Foxtail & Fern. Tässä blogissa, jota haikaillen aikansa seurasin, Edinburgissa asunut ja eläntiedettä opiskellut Hannah julkaisi tunnelmallisia ja nostalgisia vintage aiheisia kuvia ja kirjoituksia, yleensä kuvattuna Skotlannin kauniissa maisemissa. Tätä nykyä Hannah Bloggaa omaa nimeään kantavassa osoitteessa http://www.hannahhayes.co.uk/.

all pictures are from http://www.foxtailandfern.com/

4 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia ja tunnelmia, että alkaa sekä huokailuttaa että kaivata Skotlantiin (jossa siis en ole koskaan käynyt).

    VastaaPoista
  2. Samat sanat, ikinä en ole ollut Skotlannissa, ja kauhea koti-ikävä kalvaa. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan huippukauniita kuvia! Kiitos tästä! Iloa ja kesäfiilistä uuteen viikkoon.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥