Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!5.7.2013

La Vie Jolie

Ihana päivä eilen. Sain asiakkaalta ison ja kauniin kukkakimpun. Ja kehuja, ihan vasten kasvoja ja sitten tekstarilla perään. Maksoikin vielä. Sitten postin kautta kotiin ja mintunvihreästä, viimeisen päälle hienosta paketista kuoriutui uudet luonnonkosmetiikkatuotteeni. Ei riemulla rajaa. Kiito Jolie, je t'aime. Ja illalla vielä kävelyretki niittyjen kupeessa oli kuin taivaasta. Ilma oli pehmeää ja herkullista, kukkaistuoksut ympärillä ja illan rauha laskeutuneena sydämeen. Aivan kuin sametissa olisi uinut.

Aamulla keittiönpöydällä lojuivat kukkakimpun järsityt jämät. Myös hedelmävati oli tyhjentynyt ja päivän postit kärsineet talttahampaan karmivan kosketuksen. Meillä on nimittäin uusi lemmikki, ja se on niin iso persoona, että edellyttää aivan oman kirjoituksensa. Mutta elämä. Eilen oli ihanaa ja tänään on sitten itketty pettymyksen kyyneliä vanhojen vitsausten parissa. C'est La Vie. Onneksi on ruiskaunokkivettä ja narsissiseerumia keventämässä tunnelmaa ja kosteuttamassa ihoa.


2 kommenttia:

  1. Hänen asentonsa. Kadehdin kokovartalovenytystään.

    VastaaPoista
  2. Tämä on tyypillinen nukkuma-asento. Nyt parhaillaan hän venyy samassa asennossa tyttären sängyssä, pää yöpöydällä. Pituutta reilu metri, luulisin. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥