Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!22.6.2013

Juhannussauna

Juhannus yksin kotona. Imuroin, pyykkäsin ja pesin vessan. Söin pari lapsilta jäänyttä einespinaattilettua Ikean puolukkahillon kanssa ja istuin pihalla haistelemassa naapurien grilliherkkuja. Kuuntelin elämän ääniä aidan toiselta puolelta. Sitten sisuunnuin ja päätin että tämä ei jää tähän. Lämmitin saunan, tein kokovartalokuorinnan, savinaamion sekä hiushauteen. Päädyin pesemään hiukset kolme kertaa, yhteensä kolmella eri shampoolla, jotta sain limaiset hauteenjämät pois hiuksista. Sitten sytytin kynttilöitä olohuoneeseen, istuin sohvalle ja ajattelin että se oli sitten tällainen juhannus tällä kertaa.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa hemmottelua ja ihan oikeaan aikaan. Joskus yksin ollessa tuollaiseen panostaminen on erityisen tärkeää. Kuvasi ovat myös todella kauniita, kiitos. Onnellista kesää!

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmiakuvia! Sullahan oli ihanan rentouttava, voimaannuttava jussi - ja osasit hemmotella itseäsi!

  Kesäiloa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kesätoivotuksista ja ihanan positiivisista katsantokannoista juhannukseni suhteen. Kuten ehkä arvasitte, oli vähän ankea olo, mutta hyvinhän se siitä taittui hemmotteluhoitojen ryydittämänä.

  VastaaPoista
 4. Upea valo ja värit kuvissa. Juhannuksesi kuulostaa rentouttavalta verrattuna monen touhotukseen. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥