Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!26.6.2013

Jeesusteippiä kasvimaalla

Tämä on ensimmäinen kesä kun oikeasti sain toteutettua sen pitkään mielessä olleen haaveen omasta kasvimaasta. Niin olen ollut vuosikaudet muuttamassa maalle, omaan puutarhan ympäröimään taloon, kasvattamaan puhdasta ja herkullista sapuskaa ruokapöytään, mutta en ihan ollut ymmärtänyt sitä, että jonkun pitäisi sitten myös perustaa ja ylläpitää sitä kasvimaata. Eli käytännössä en edes tiennyt pidänkö puutarhanhoidosta muuta kuin Pinterest -kuvien sävyttämissä unelmissani. Mutta nyt tiedän. Se on ihanaa! Täällä esittelin siementen kylvöä ja esikasvatuksen auvoa. Lämpö, ylenpalttinen auringonvalo ja riittävä kastelu ovat saaneet vielä kuukausi sitten heiveröisenä horjuneet taimet vahvistumaan ja rehottamaan riemukkaasti. Saanko esitellä: kesäkurpitsaa kukassaan, pieniä vauvatomaatteja, vihreitä papuja ja salaattisekoitus. Syötävältä osastolta löytyy vielä minttua, basilikaa, tilliä ja persiljaa, pinaattia, parsakaalia, purjoa ja lehtikaalia. Ja iso raparperi. Tomaatintaimea piti vähän paikkailla kun katkaisin vahingossa ison oksan sitoessani sitä tukeen. Toivotaan että jeesusteippi pelastaa tässäkin tilanteessa. 2 kommenttia:

  1. Meillä kaikki tuo oli totta viime kesänä. Tämä kesä ei ole oikein edes koskaan tullut. Kasvilaatikoista ei nouse oikein mitään. Kesäkurpitsaa ei ainakaan. On hiivatin kylmä ja sateista koko ajan. Hitot.

    VastaaPoista
  2. Voi että! Suorastaan epäreilua että täällä on aivan trooppista viikosta toiseen, ja siellä ei. Sama tilanne kuuluu olevan Englannissakin, juuri sain säälittäviä kuvia pienistä tutisevista versoista ystävän viljelyksiltä. Ja täällä sitten tää viidakko.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥