Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!13.5.2013

Bibliofiilin urbaani kasvihuoneKevät tuli sitten oikein kunnon rysäyksellä. Ensimmäisten lämpimien päivien jälkeen suostuin uskomaan, että jossain vaiheessa tänä vuonna saattaa sittenkin olla kesä, ja laitoin siemenet multiin. Miten niin myöhässä? Ihan hyvin ehti. Laitettiin piha kuntoon ja rakensin ikkunalle "kasvihuoneen". Siemenet ovat itäneet aivan supervauhtia vanhoissa kannellisissa muovirasioissa (ensimmäistä kertaa keksin jotain hyvää sanottavaa noista viinirypäle- ja kirsikkatomaattirasioista). Ja muovirasiat sulloin pitkiin parvekelaatikoihin. Tuloksena sivistynyt ja urbaani kirjanystävän kasvihuone. Kohta lie pitäisi siirtää nuo purkeistaan kiemurtelevat ja elintilastaan taistelevat taimet ulos. Pihalla rehottavat jo raparperi, mansikat ja tomaatit. Purkeissa vartovat parsakaalit, purjot, vihreät pavut, kesäkurpitsat ja hajuherneet.

*

Bibliophile's urban greenhouse

I used those plastic containers where you can buy cherry tomatoes and grapes as a mini greenhouses to pregrow my broccoli, leek, green bean, courgette and sweet peas. The seeds grew so fast and sprouts were safe from the cat. So brilliant idea that I can't understand why haven't done it before!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava kirjanystävän kasvihuone! Mäkin yritän jotain pientä yrttihässäkkää terassille. Saas nähdä miten naisen käy, mulla on sellainen erityistaito, että tapan kaikki kasvit - ennemmin tai myöhemmin.

    VastaaPoista
  2. Mulla on vähän samaa taipumusta. Olen liian suurpiirteinen ja kärsimätön, ja jostain syystä kasvit ei oikein tykkää sellaisesta hoitotyylistä... Kumma juttu. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥