Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!25.4.2013

Bitch Moon
12 tuntinen työpäivä takana. Janottaa. Tyttö nuokkuu sohvalla eikä voi mennä nukkumaan, koska haluaa nähdä kuunpimennyksen. Se on kohta, kolme minuuttia vaille yksitoista. Sanovat tämän täydenkuun olevan "Bitch Moon" tai "Pink Full Moon". Jälkimmäinen johtuu siitepölystä, joka toisinaan näyttää värjäävän kuun vaaleanpunaiseksi. Siitä tulee mieleen 70-luvun lemmenlaivamusiikki tai halpa shampanja. Bitch Moon kuulostaa feministiseltä garage tyttöbändiltä, sellaiselta jossa voisin olla mukana. Tänään syötiin purkkihernaria ja laskiaispullia. Laitoin kahden sisään mantelimassaa JA mansikkahilloa sekä kermavaahtoa. Kolmannen sisälle köntti voita. Tällaista elämää, kun parin kuukauden huono syöminen ja totaaliapatia hakee tasapainotustaan. Kuvan rottatyttö kuoli viime viikolla. Puolen vuoden sisällä 3 rakasta lemmikkiä siirtynyt autuaammille apajille. Onneksi on vielä tuo pöhkö sininen kissa. Se on hellyttävä ja hupaisa olento.

6 kommenttia:

 1. Ihananniminen kuu, kumpikin nimitys käy. Harmi kun en ollut ulkona tai edes parvekkeella tiirailemassa, oliko se bitchin pinkki.

  VastaaPoista
 2. Itsekään en jaksanut valvoa riittävän kauan että mitään olisi näkynyt (pimennys kesti 4 tuntia), vaikka sen kyllä näin että ei se mikään pinkki ollut, ihan peruskalpea kuutamo siellä möllötti ikkunan takana.

  VastaaPoista
 3. Sä oot heittäynyt ihan kreisiksi: mantelimassaa JA mansikkahilloa!! :)

  Hyvää Vappua!!

  VastaaPoista
 4. Jo vain Elisa, melkoisen holtitonta menoa. :D Iloista vappua sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa bitch moon -tajunnanvirtaa. Aaah, life is a sweet bitch.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥