Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!13.3.2013

Sydämiä ja synttärihuumaaTänään on syntymäpäiväni. Viimeinen näillä kymmenillä. Sain herättyäni tarjottimella sänkyyn kupin kahvia,   appelsiinimehua, kulhon hyvää kaurapuuroa, kortin, lahjan ja ilmapalloja. Kaadoin kahvin sänkyyn. Sillä aikaa kun söin ja sotkin, alakerrassa paistuivat pienet, pyöreät pannukakut, jotka kannettiin eteeni vaahterasiirapin kera. Tajuttoman hyviä pannukakkuja! Rapeita pinnalta ja pehmeitä sisältä, paistettu kookosöljyssä ja maku kaikin puolin taivaallinen. Sitten sain lisää lahjoja ja lisää ilmapalloja. Punavalkopilkullisista lahjakääreistä paljastui Erich Frommin kirja (jota lentokoneessa vieressäni istunut nainen luki ja yritin himokkaasti kurkkia meneillään olevaa lukua "Psychotherapy and Self-Awareness") "The Art of Being", Lushin BIG shampoon, pussin raakasuklaalla päällystettyjä muperimarjoja (nam!) ja  paketti Puccan Love-teetä. 

Synttärihuumaa tasapainottamassa on vatsatautia poteva tyttäreni, ja myös oman leikkaukseni jälkiseuraamukset ovat vielä tuskastuttavia. En ole päivittänyt facebookia pitkään aikaan, kun ainoa mitä kuulumisista tulee mieleen on "sattuu, sattuu, sattuu ja sattuu", enkä periaatteesta halua valittaa feissarissa. Mutta sattuu ja sattuminen väsyttää. Nukuin juuri kolmen tunnin päikkärit herätäkseni ilmassa leijuviin sulotuoksuihin. Epäilen kakkua. En uskalla mennä alas etten pilaa yllätystä. Tuntuu että olen löytänyt miehen joka on ihan liian hyvä ollakseen totta. Mutta kai se on totta, kun tuolla se leipoo. En ole aiemmin kokenut vastaavaa, enkä tarkoita edes mitään synttärijuttuja - lahjoja ja leipomisia (ja ilmapalloja!) - vaan kokonaisvaltaisesti tätä kaikkea. I feel I'm loved. 

6 kommenttia:

 1. Paljon onnee!!! :) jihuu miten kivoja synttärijuttuja!
  kakuntuoksuinen synttäri kuulostaa just hyvältä, on tärkee tunne olla rakastettu :) aivan huippua! paranemisia sulle ja pienelle!

  VastaaPoista
 2. Onnea - synttäreistä ja kaikesta!

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea sinulle, syntymäpäiväsankari! Hienoa, että sinua ymmärretään hemmotella ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille onnitteluista ja muista! Halauksia!

  VastaaPoista
 5. Sydänlämpoöiset synttärionnittelut näin jälkikäteen!! Kuullosti mahtavalta päivältä - erityisesti toi aamiainen sänkyyn ;).

  VastaaPoista
 6. Kiitos Elisa! ♥ Kyllä oli kiva taas vanhentua. :D

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥