Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!3.3.2013

Lost in LondonMiten voi olla. Maaliskuu ja koko maailma kauttaaltaan uuden lumen peitossa. Valkopesu kaunistaa maiseman, mutta mieli hinkuisi jo kevättä. Varsinkin kun sain siitä viime viikolla esimakua Englannin reissullani. Voisi kuvitella että ihmisellä, jonka viime vuosien päätyö on lähinnä ollut sairastelu - palkattomana totta kai - ei olisi mahdollista matkustella näin paljon, mutta kaukorakkaus käy kalliiksi. Eikä se voi olla hyväksi kenellekään, jos ei mene sinne minne sydän käskee. 

Viiden kuukauden sisällä kolmas kerta kuningatar Elisabethin valtakunnassa. Helmikuu Lontoossa oli keväinen ja aurinkoinen ja kylmä. Vähän niin kuin Suomen toukokuu. Lontoon lisäksi tuli seikkailtua pohjoisessa ja itärannikolla ja siellä ja täällä, ja kaiken kaikkiaan koettua taivaallisen ihana matka. Englantipostauksia siis luvassa muutama muukin tämän lisäksi. 

Otsikko ja kuvasarja kertovat hyvästä yrityksestä mennä nauttimaan keväisestä päivästä Chelsea Psychic Garden puutarhaan. Viidentoista minuutin kävelymatka kolminkertaistui kartanlukutaidottomuuden ja yleisen sekapäisyyden vuoksi. Ja puutarhan portille päästyä totesimme sen olevan kiinni. Paitsi jäsenille. Arvon puutarhan jäsenet siellä käyskentelivät hyvin hoidetuilla hiekkapoluilla keskellä puiden ja kukkien. Englannissa kannattaa olla jäsen. Ja koska pätevän oloinen tiilimuuri ympäröi puutarhaa, päädyimme istuskelemaan sfinksein koristelluilla penkeillä Thamesin rannalla ja syömään pähkinöitä.

4 kommenttia:

 1. Ooh, aurinkoinen helmikuinen Lontoo! Mieheni tuli toissapäivänä viikon mittaiselta työmatkalta ja toisaalta valitteli kokoaikaista sadetta, toisaalta ihasteli kukkivia krookuksia.

  Mukavia vastauksia, blogi"tutuista" oppii aina jotain uutta. Kaikkea hyvää leikkaukseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja! Tuli lämmin ja hyvä mieli tuosta toivotuksesta. Ja voin kertoa että aurinkoinen Lontoo oli huikeasti kylmempi kuin Suomi johon palasin. Kaunista siellä tietysti oli, mutta siellä paistaa varmaan jokin hillitty ja pidättyväinen englantilainen aurinko, kun ei se tuntunut paljoa lämmittävän. :D

  VastaaPoista
 3. Huikean kauniit kuvat (jotka saivat aikaan matkakuumetta)! Kyllä maailma on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Hei Elisa! Matkakuvien ärsyttävä puoli tosiaan on tuo kuumetaudin levittäminen. Lisää kuvia on tulossa. Matkan loppupuoli vietettiin idyllisessä merenrantakylässä, joten aika erilaisia maisemia tuli kohdattua.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥