Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!9.3.2013

King's Crossin laituri 9 ja 3/4


Terkkuja sairaspedistä. Leikkaus sujui hyvin ja toivuttuani lääkitysten aiheuttamista yliherkkyysreaktioista pääsin eilen kotiin viettämään toipumisaikaa kankeasti köpötellen. Lupasin tuolla aiemmin laittaa useamman setin kuvia muutaman viikon takaiselta reissultani, ja tässä vuorossa Lontoo ja King's Crossin asema. Ylimmässä kuvassa minä puskemassa läpi laiturista 9 ja 3/4 rohkelikkohuivi kaulassa (koska Puuskupuhin huivi on vaan niin ruma, vaikka siihen tupaan sielultani kai kuulunkin). Muut kuvat ovat sitten ihanaa ja kallista sälää aseman Harry Potter -puodista. Olisi tehnyt mieli ostaa kaikenlaista, varsinkin kun kaikki oli erittäin hyvälaatuista eikä mitään rihkamaa, mutta jostain syystä syöminen ja kirjojen ostaminen divarista tuntui kuitenkin tärkeämmältä, joten niin jäi kauppaan villapaidat, taikasauvat kuin ajankäänninkin.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tervehtymisesi etenee hyvin. Muista vähän hemmotella itseäsi, nauttia keväästä ja elämästä!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ilahduttavista toivotuksista! Ihanan keväinen aurinko paistaa makuuhuoneen ikkunasta sisään ja värjää kuusen latvat kultaisella. Rakas tuli eilen Englannista tänne minua hoitamaan, ja leipoo parhaillaan alakerrassa, joten tällä hetkellä ainakin toteutuvat kaikki nuo mistä muistutat!!!

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥