Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!11.3.2013

Camden Townin markkinoilla

Olen sellainen matkailija, että jostain syystä kaikki "nähtävyydet" ja "must-see" paikat jäävät aina kokematta (tyyliin Pariisissa 2 viikkoa enkä käynyt kertaakaan Eiffel-tornilla). Sama on käynyt Lontoon kohdalla. En ole käynyt Harrodsilla, Madame Tussaudsin vahakabinetissa, Buckinghamin palatsissa enkä British Museumissa. Se ei ole mikään tietoinen valinta tai kapinahenkisyyttä perusturismia vastaan, vaan ennemminkin laiskuutta ja rahanpuutetta. Muutenkin tykkään vaellella paikallisen väestön keskuudessa, käydä ruokakaupassa, kirjastossa, divareissa ja markkinoilla. Ja ihan vain kävellä kaduilla, pussailla liukuportaissa ja istuskella metrossa, jos sieltä istumapaikan sattuu löytämään. Ja kuten näette, myös valokuvaan mieluummin tavallisia ihmisiä ja tilanteita, kuin mitään perinteisiä postikorttikohteita.  

Camdenin markkinatuubin (vai mikä lie) seinistä syöksyvät ja tunnelissa patsastelevat hevosfiguurit ovat upeita. Ne ovat suuria, yksityiskohtaisia ja kaiken kaikkiaan vaikuttava näky. Oli oikein rentouttavaa kierrellä siellä täällä ja ihastella tasapuolisesti tusinarihkamaa ja uniikkeja löytöjä. Useimmissa myyntikojuissa on  kuitenkin valokuvaamisen kieltävä plakaatti. Mielelläni näitä kunnioitan, mutta aina ei huomaa ennen kuin liipasinsormi on jo puhunut. Markkinoilta löytyi myös jättikokoisia, kotitekoisia keksejä. Niitä ei hyvällä tahdollakaan voinut kutsua pikkuleiviksi. Kaikkea muutakin ihmeteltävää tuli vastaan, mutta mitään en ostanut. 

Ilma oli jäätävän kolea ja lopulta oli aivan pakko mennä jo tutuksi käyneeseen The Elephant's Head pubiin lämmittelemään. Nautiskelin kuuman viski-hunaja-sitruunajuoman ja kurkistelin vieressä istuneen ainakin 80-vuotiaan herrasmiehen kirjoituksia, jotka olivat kutsuvasti levällään ikivanhalla tammipöydällä. Todennäköisesti hän oli joku kuuluisa kirjailija ja siinä oli huippuromaani tekeillä, enkä tietenkään tajunnut siitä mitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥