Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!5.1.2013

Isoilla kysymyksillä


Joulu oli ja meni ihanasti. Koska olen täysin ajantajuton vitkastelija, saimme viettää sitä englantilaisittain aattoa seuraavana päivänä (hei! sehän se juuri on se joulupäivä), sillä mikään ei ollut valmista vaan kaikki oli iloisesti rempallaan aattoiltaan saakka. Söimme linssisoppaa. Joulupäivänä sitten oli vuorossa lahjomista ja vegaanisia joululaatikoita punaisessa marinadissa liotetun "kasviskinkun" kera. Kyseinen tekele sai hellittelynimen "aivot". Ei tule ehkä tehtyä sitä enää toista kertaa. 

Sekahedelmäsoppaa syntyi niin paljon, että söin viimeisen annoksen tänään. Joulun suurin huolenaihe oli miten korvaan vaniljakermavaahdon, joka on aivan ehdoton tuon kiisselin kyytipoikana. Vanilja Tofu -jäätelö tuli hätiin ja pelasti tilanteen. Voisiko olla, että pidän siitä jopa enemmän, kuin tuosta alkuperäisestä "el traditionel" yhdistelmästä?

Joulu on nyt siivottu pois. Pidän siitä raikkaudesta ja tilan tunnusta, mikä kaiken krääsän (ah, tarkoitan ihanan, perinteikkään ja tunnelmallisen koristelun) pois raivaamisen jälkeen valtaa kodin. Ostin tulppaanejakin. Minun puolestani se on kevät nyt. Uusi vuosi on alkanut isoilla kysymyksillä. Lakkautanko vastaanottoni? Muutanko ulkomaille? Syönkö enää ikinä lihaa? Kestääkö terveyteni yrittäjyyden jatkamista (lue: kroonista rahattomuutta)? Ja mitä uudenvuoden tinassa näkynyt laahushelmainen juhlakolttu mahtaa tarkoittaa? Jatkoa seuraa ensi numerossa.

2 kommenttia:

  1. Laahushelmainen juhlakolttu? Hmm... hääpuku?! Onnellista alkanutta vuotta & muuttakaapa mielummin tänne päin! :)

    VastaaPoista
  2. Haha, sen kun näkisi (hääpuvun siis). Onnellista vuotta sinnekin, ja kyllä mä edelleen niitä taloja sieltä teiltä päin etsin, näähän on vaan näitä isoja kysymyksiä, joihin ei ole vielä olemassa vastauksia. Aika näyttää. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥