Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!23.11.2012

Mustaa marraskuuhun
Taidan olla parhaimmillani kun olen vähän ärtynyt. Kun ärhäkkä veri kiertää suonissa, ihan ilman mitään ilmeistä syytä, tekee mieli potkia seiniä, kuunnella musiikkia kovalla, juosta kadulla ja sanoa suorat sanat kaikille, kaikesta. Ylipäätään se että tekee mieli tehdä jotain, sen normaalin flegmaattisen apatian sijaan on jo huippua. Saa hoidettua kaikki ärsyttävät pikku puhelinsoitot ja tehtyä asioita, joita on itseasiassa suunnitellut kuukausia, mutta jotka vaikuttavat impulsiivisilta päähänpistoilta nyt toteutettuna. Ja sanottua mitä oikeasti ajattelee, eikä vain sitä mitä ajattelee muiden haluavan minun ajatella ja sanoa. Pikku Myynä on kiva olla.

Marraskuu ei masenna. Tänä vuonna herkutellaan Muumilaakson marraskuulla kuuntelemalla sen englanninkielistä versiota kevyesti murteisella lontoon kielellä luettuna, omasta mp3-soittimesta. Puolet livenä, puolet luureista. Toinen marraskuun herkku löytyy mukista. Olen aivan onnessani tästä instant ecstasy -taikajuomastani, joka lämmittää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Reseptiin kuuluu mukillinen lämmintä kauramaitoa, 1 rkl raakakaakaojauhetta, 1 rkl maca-jauhetta, 1 rkl chilijauhetta ja 1 rkl luomuhunajaa (tai agavesiirappia vegaaneille). 

Vielä lisäpiristeenä sulloin pesukoneeseen rumat pastellinsävyiset puuvillavaatteeni ja perään pussi Dylonin Velvet Black -väriä. Pesukoneen kansi tuntui ison joulukalenterin luukulta, niin jännä oli avata ja kurkistaa mitä sieltä pesun jäljiltä löytyykään. Löytyi mielenkiintoinen setti mustan- ja sinisensävyisiä rytkyjä. Ompelulangat eivät olleet värjäytyneet, joten nyt on mustassa yökkärissä pinkit ompeleet jne. Mutta oranssista poolosta tuli täydellinen. Vielä kun se mahtuisi päälle.

*

Black November

Greetings from Little My. Been slightly peeved all day. But I like to be a bit angry. It makes me want to kick walls, run on the streets and talk much straighter than I normally would. It gives me some much needed spunk and makes me actually DO something. And like Little My, to say things as I think and not as I think the others might like me to think. Being all too PC (politically correct) is one curse of mine. 

Anyway, to endure this dark November I've been enjoying listening Moominvalley in November from my mp3 and my newly invented hot drink I've named "Instant Ecstasy". One mug of warmed oat milk, 1 tbs raw chocolate powder, 1 tbs maca powder, 1 tbs organic forest honey or agave syrup if you're a vegan. Just to cheer me up I also dyed all my ugly pastel coloured clothes black. They didn't all turn out to be black, but better than pale pink or screaming orange anyway. It was fun. Might do that to all my clothes and covers.  

2 kommenttia:

  1. On se kyllä kumma juttu, kuinka pikku kiukku saa paljon aikaan. :)

    -E

    VastaaPoista
  2. No näin on. Ja sitten on taas paljon kivempaa. :D

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥