Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!30.10.2012

Mikään ei ole


Ei mitään kerrottavaa. Mikään ei ole sitä miltä näyttää, ja jos onkin, muuttuu nopeasti. Sanat ovat musiikkia. Ääniä ympärillä, tunnetiloja sydämessä. Ilman sanoja tiedän enemmän kuin koskaan.

4 kommenttia:

  1. olethan varovainen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos huolenpidosta. Varovainen minkä suhteen ja miksi ihmeessä? Kiva jos viitsit vähän avata kommenttisi tarkoitusta ja sisältöä. On muuten valtavan mielenkiintoista, kun kirjoittaa aivan vain muutaman lauseen ja suhteellisen abstraktiin muotoon, niin miten monenlaisia tulkintoja eri ihmiset niistä saavat muodostettua. Nyt eniten kiinnostaa juuri se, mikä näissä muutamassa rivissä herätti sinussa ajatuksen, että olisi syytä varovaisuuteen. :)

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin tästä postauksesta. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥