Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!28.9.2012

Sanat on käytetty toisaalla


Ei ole ollut pitkään aikaan jäljellä mitään sanottavaa. Koska kaikki sanat on käytetty toisaalla, niitä on naputeltu ja vuodatettu, hiottu ja haparoitu. Kirjoittaessa luo itsensä uudelleen, antaa elämälle ääriviivoja, jotka eivät muuten olisi tulleet näkyviksi. Vai?

Kai, ehkä ja mahdollisesti, en tiedä. Mistään mitään tiedä.

Merkillistä, että kun tähän elämänpeliin lisää uusia, aiemmin tuntemattomia ihmissieluja, niin kaikki muuttuu heti kauhean jännittäväksi. Elämä on ilmeisen usein niin rajattua, niin tutuista palikoista rakennettua, että sitä ei tajuakaan, ennen kuin tulee ihan uusia kuvioita, uusia juonia, joista ei itse voikaan tietää mitään ennalta.

Vaikka eihän mistään voi, se sisäänpäinlämpiävä rajattu elämä antaa vain sellaisen vaikutelman, sillä asiat menevät tuttuja ratojaan. Tiedät varmaan mitä tarkoitan. Ja sitten kun avaakin ovia ihan uusille energioille ja ihmisille, niin säännöt muuttuvat ja kaikki on uutta ja yllätyksellistä. Saa peilata itseään uusista peileistä, ja ihmetellä kun kaikki näyttää niin erilaiselta kuin ennen.

3 kommenttia:

 1. Halusin vain kertoa, että olet ihana. <3

  -E

  VastaaPoista
 2. upea teksti! itse ihmettelen tätä samaa usein :D
  kaikki uusi tuo mukanaan muuta..

  VastaaPoista
 3. Rouva E: Kiitos!!! Samat sanat. :)

  akissfromthepast: Kiitos paljon kommentistasi. Vastaan nyt hassusti tätä kautta, mutta sydämellinen kiitos toisen blogini huomioimisesta! ♥ Näin tunnustuksen siellä sivullasi ihan samantien kun sen julkaisit, mutta olen ollut ongelmissa kirjautumisten kanssa, eli en ole päässyt tililleni, enkä halunnut sitten tällä "väärällä profiililla" tulla sinne pokkailemaan ja kiittelemään. :D Palaan kyllä vielä asiaan oikealla tahollakin.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥