Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!5.9.2012

JoogaJooga alkoi maanantaina. Ilahduin kun parin vuoden tauko ei tuntunutkaan niin isosti kuin luulin, vaan liikkeet soljuivat hengityksen myötä, lihas venyi ja mielikin, sillä keskittyessäni asanoihin nousi sisimmästä menneisyyden muistikuvia. Ensin muutaman vuoden takaa, sitten taaksepäin ja taaksepäin ja taaksepäin aina lapsuuden varhaisiin hetkiin saakka. Tunteita, aistimuksia, sävyjä - kuin olisi hetki toisensa jälkeen ollut valkokankaana moniaistillisille elokuvanpätkille.

Harjoituksen jälkeen lihakset nykivät ja vapisivat vielä monta tuntia. Ja yö. Enpä muista moista painajaiskavalkadia nähneeni. Kaikki unet kierolla tavalla vääristyneitä kauhukuvia etäisesti menneisyydessä tapahtuneista asioista. Aamulla oli niin synkkä olo, etten tiennyt haluanko nukkua vai herätä. Ja heräämisen valittuani, niin kuin aamuinen usva, haihtuivat unet ja pelot ja muistot ja tunnelmat. Kiva päivä kerta kaikkiaan, muutaman kilon kevyempänä.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, tykkään noista valoverhoista! Haluaisin meillekin sellaiset, mutta on vain yksi verhotanko ja paksut pimentävät verhot on oltava, joten muita ei mahdu.

    Minulla oli tapana joogata (tai ehkä se oli enemmänkin venyttelyä, vaikka jotain jooga-asentoja katsoin lehdestä) kotona, mutta se on jäänyt. Pitäisi lämmitellä se harraste uudelleen.

    VastaaPoista
  2. Nämä verhokuvat olen napannut yhdestä asuntonäytöstä, eli ei ole omat, mutta tunnelmallisethan ne on, päästävät paljon valoa sisään.

    Joo kyllä joogaa voi suositella käsi sydämellä. Tänään oli kolmas kerta ja aivan ihanaa taas. Joka kerta päätän että teen sitten myös kotona (helppoja venyttelyjä), vaan eipä ole sitä päivää vielä tullut. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥