Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!26.8.2012

Tyttö ja sininen kissa


Tyttö on kipeä. Ihana syy leikkiä kodinhengetärtä tai maata vaan sohvalla tytön seurana kirjaa lukemassa, peitellä taljoilla ja villapeitteillä, suukottaa otsaa ja paijata vähän tavallista enemmän. Eukalyptus tuoksulampussa, kuumaa vadelmamehua (ei ollut mustaherukkaa) mukissa, kynttilöitä siellä täällä, hyvää ja hartaasti valmistettua ruokaa sekä jälkkärinä päärynä-mascarponetorttu. Vaan taitaa olla paranemaan päin, kun sitä ainoaa mitä ei saa kärttää - karkkia!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kuva! Tuollaisissa olosuhteissa sairastajalla on oikeat kissanpäivät. :)

    VastaaPoista
  2. Kissanpäivät oli kyllä molemmilla. Vaan silti on niin paljon kivempaa olla terveenä, joten huishais taudit ja huomenna kouluun. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥