Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!21.8.2012

Muistinmenetys


Ärsyttää hetkittäin että elämä on niin pientä ja hidasta ja tapahtumaköyhää (juuri niin kuin olen halunnut), joten ei voi bloggailla mistään kivoista paikoista ja tapahtumista letkeän trendikkääseen "katsokaas miten kivaa mulla oli täällä" -tyyliin. Kävin perjantaina kävelyllä peltojen laidoilla. Kävin lauantaina ja sunnuntainakin kävelyllä samaisten peltojen laidoilla. Pihlajanmarjat alkavat olla kypsiä. Maanantaina olin sairaalassa tähystyksessä ja sain semmoiset tropit suoneen että unohdin monen tunnin tapahtumat. Kiva että äiti tuli taluttamaan kotiin. Joku asiakaskin oli soittanut. Olin kuulemma ollut puhelias ja iloinen.

5 kommenttia:

 1. Tää on joskus niin tätä. Elämä nimittäin. Ei aina niin kovin säihkyvää, mutta elämää kumminkin. Tuntuu kuin olisimme jotenkin samassa veneessä.

  VastaaPoista
 2. Minä bloggaan uskollisesti matkoista mieleni sopukoissa. Eipä ne muista ihmisiä liikauta, mutta itseni on mukava palata niihin muistoihin ja oivalluksiin.

  Olen kyllästynyt lukemaan matkoista Tanskaan ja Pariisiin. Ei sillä, ettenkö itsekin kyseisiin kohteisiin voisi matkustaa. Eivät vain blogeissa tarjoa mitään uutta.

  Matka pellonreunalla syysauringossa sen sijaan voi herättää -- ja minussa herättääkin -- tunteita ja ajatuksia. Minua blogeissa viehättää postaukset tavallisesta arjesta, hetkistä ja hetkissä syntyneistä oivalluksista. Lisää niitä.

  VastaaPoista
 3. Marja Leena: No niinpä! Mutta mikäs tässä, hitaasti tössötellään elämää eteenpäin ja ihastellaan vuodenaikojen vaihtumista. Onhan siinäkin jo. :)

  Junika: Kiva oli tuo kommenttisi, että arjen pikkuhetket ja omat mietteenkin voivat blogipostauksina antoisia. Ainakin itselle sitten joskus kun myöhemmin lukee, jos ei muuta. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva! Mä tykkään hitaasta ja tapahtumaköyhästä mutta silläkin on rajansa. Ei "makeaa" mahan täydeltä!

  VastaaPoista
 5. On joo rajansa, riittävästi semmoista löysää haahuilua, niin ei enää jaksa mitään eikä ehdi mitään. Tasapaino aktiivisen ja meditatiivisen lipumisen välillä olis kai se ihanne, mutta aika harvan elämä varmaan mitään ihanteita täyttää. Siispä naatiskellaan siitä mitä kulloinkin on. Jos mahdollista. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥