Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!24.8.2012

Meduusojen lumoissa


Luin aamulla lehdestä, miten joku meduusa kavereineen oli vallannut Hietaniemen uimarannan. Otsikkoa oli tehostettu sanalla yäk. Ja koska ei ole ollut mitään parempaakaan tekemistä tänään, kävin miettimään tätä klassista "lika on ainetta väärässä paikassa". Koska meduusathan ovat aivan ihania eivätkä yhtään yäk. Ainakin Sea Lifen värikkäästi valaistuissa sylinteriakvaarioissa ne ovat lumoavia ja vangitsevan kauniita liikkuessaan meditatiivisesti veden uumenissa. Kävimme katsomassa niitä kesällä tyttäreni kanssa, ja työntekijöiden mukaan ne ovat koko Sea Lifen suosituin kohde. Uimarannalla meduusat ovat sitten limaisia, niljakkaita ja ihan yäk. 

Eräässä kireässä elämänvaiheessa meduusa oli voimaeläimeni. Vaikken ajatellut sitä niin, enkä tietoisesti kutsunut sitä sillä tavalla, mutta kuitenkin se oli sellainen jonka olemusta muistuttelin itselleni ja yritin pyrkiä samaan. Runooni kirjoitin: "olisinpa kuin meduusa, ei yhtään kiristävää lihasta". Eikä niillä varmaan särje päätäkään koskaan. 

On ollut jännän taianomainen tunnelma viime päivinä. Sellainen, että verho näkyvän ja näkymättömän maailman välillä on jotenkin ohuempi kuin tavallisesti. Sellainen että asiat joita ei ole edes tajunnut ajattelevansa ja ehkä toivovansa, toteutuvatkin yllättävillä tavoilla. Ja juuri sellainen, että jotain on tapahtumassa ihan pian, mutta en vain vielä tiedä mitä.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen nämä meduusalieriöt nähnyt ja niihin ihastunut; kauniita :)
    Mutta sitten huonoin lukemani kirja ikinä oli nimeltä: Tappajameduusat

    VastaaPoista
  2. Hui kauhistus, oliko joku romaani vai tietokirja? Tappajameduusat ei hyvältä kuulosta. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥