Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!22.8.2012

Katastrofikeittiön kaaoskakkua


Inspiroiduin viime yönä muokkaamaan teekutsut uuteen uskoon. Olin jo nukkumassa, mutta inspiraatio oli sinnikäs ja väkevä. Noustava oli. Se on muuten Neitsytkuu alkamassa tänään. Lempivuodenaikani. Suosikkikuukauteni. Kaikkea pitää vähän hinkata ja uudistaa ja parannella. Olen tehnyt vähän sisustusjuttuja, pieniä uudistuksia, joitakin uusia aloituksia, viilausta siellä ja täällä. 

Rakastan syksyä. Tämä on varmaan useimmiten toistamani lause tässä blogissa. Ensimmäiset kirjalliset tositteet tästä vuodenaikamieltymyksestäni juontavat kultaiselle 80-luvulle, jolloin kirjoitin oodeja syksylle. Syksyn luonne on jotenkin lempeä ja kohtuullinen. Kesän kirkkaista väreistä ja kuumuudesta aletaan liukua kohti murrettuja sävyjä, eikä enää eletä kuin pellossa, vaan vähän saa tulla kuria ja nuhdetta elämään arjen myötä. Tykkään siitä että on kaikkea uutta alkamassa - työ, joogatunnit, opiskelu - ja elämässä on edes jonkin näköistä rytmiä ja rutiinia, kaikenlaista pientä hommaa.

Kuun alussa vietimme pojan synttäreitä, kuvat katastrofikeittiön taidonnäytteestä: Vadelma-mangomoussekakku, jonka tekoprosessissa meni pieleen kaikki mahdollinen, mukaan lukien kivan väristen täytteiden leviäminen lattialle, vaatteilleni ja hiuksiini. Maku oli kuitenkin kohdillaan, joten tätä kaaoskakkua tehdään varmaan toisenkin kerran. 

6 kommenttia:

 1. Joo-o, tässä pari päivää sitten iltalenkillä huomasin, että syksy roikkuu jo selvästi ilmassa. Hih, ihanaa. :) Ja kakku näyttää herrrkulliselta, paljon herkullisemmalta kuin yhdet surullisen kuuluisat muffinssit..

  VastaaPoista
 2. Oi, surullisen kuuluisat muffinssit olivat IHANIA, ja koko kattaus kaikkineen ihan loistava! Kiitos vielä kerran. ♥ Tuo kakkukin oli kyllä ihan ok, täytteitä tuli onneksi niin paljon, ettei tarvinnut kaapia niitä lattialle menneitä mukaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä kakkua! Taitava sä!

  Mä olen pikku hiljaa alkanut tykästyä arkeen ja SAMALLA SYKSY TUNTUU JO AIKA HUIPPIKSELTA. :) Tästä se lähtee.

  Vahingossa tuli isoja kirjaimia...Hups.

  VastaaPoista
 4. Hyvän näköistä kakkua, nom.
  Johtuuko kaiken puunaamisen ja siistimisen ja tällaisen tapahtuminen neitsytkuusta, kun mulla on joka syksy sama! O_O

  -E

  VastaaPoista
 5. Oho, johtuneeko samasta, että minussa heräsi (ekaa kertaa kahteen vuoteen) yllättävä halu pestä ikkunoita? Siis ikkunoita!! Toistaiseksi aikomus on vasta haaveilun asteella, mutta ehkä se tästä lähtee...

  VastaaPoista
 6. Elisa: Moni kakku päältä kaunis... Heh, no oli se aika yllätys millainen lopputulos oli kaiken sen säheltämisen jälkeen. :)

  Rouva E ja Marikka: Kyllä mä olen huomaavinani aika monella (itse mukaan lukien) tähän aikaan sellaista epätyypillistäkin järjestelyä ja puunausta. Itse just tein monen tunnin urakan kun siivosin ulkoisen kovalevyn kuvat ja tiedostot. Vaikkei edes pitänyt, tuli vaan sellainen olo että vois. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥