Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!10.8.2012

Elvistelyä


Aina käy näin, että kun on vauhti päällä ja monta oikeasti tapahtunutta asiaa (sen ainaisen pohdiskelun ja introspektion sijaan) mistä voisi kirjoittaa, ei ehdikään. Olen viimeisten viikkojen aikana ollut sosiaalisempi kuin varmaan moneen vuoteen (yhteensä). Olen tavannut ystäviä niin ettei kahden käden sormet meinaa riittää. Ja se on ollut ihanaa ja virkistävää ja mukavaa. Ohoh! Ja samalla draivilla olen saanut toteutettua monen monta sellaista asiaa, joita olen vuosia suunnitellut. Ei mitään isoja juttuja, tai no ehkä niitäkin, mutta lähinnä semmoista pientä kuin käyntikortit, ikkunateippaukset työhuoneelle, nettimyymälä, palvelun rekisteröinti ja Lontoon matkan varaaminen. 

Kyllä! Kyllä! KYLLÄ! Maanantaina uhmasin perääntyvää Merkuriusta ja tilasin lennot, hotellin ja paikan erääseen tosi kiinnostavaan, työhöni liittyvään seminaariin. Eihän tätä olekaan vasta kuin 20 vuotta suunniteltu, toivottu ja haaveiltu. Sain idean päähäni sunnuntaiyönä unta hakiessa, ja maanantaina kaikki oli hoidettu. Ei nyt kyllä voi muuta kuin elvistellä. Bibabbaluula!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥