Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!5.7.2012

Suomen Englanti


Etsin edelleen uutta kotia. Kilometrejä kertyy mittariin, kun talonkatsastusreissut vievät yhä kauemmas ja kauemmas pääkaupunkiseudulta. Vanha Fiskari miellyttää, vaikka matka sinne oli pitkä ja hikinen. Fiskarista löytyi ihan kiva hirsitalo, jonka pihalla oli peuran papanoita. Ei hullumpi suositus. Joen rannalla syötiin eväitä, säikäytettiin sorsaperhe, naurettiin ja muisteltiin menneitä. Päätettiin, että tämä on Suomen Englanti.

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa! Niin menisikin kyllä Suomen Englannista. Sinun kuvasi ja kirjoituksesi sinetöi sen, että meidänkin on tänä kesänä (tai alkusyksystä) lähdettävä Fiskariin.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä. On se vaan niin idyllinen paikka! Tänään siellä alkoi juuri antiikkimessutkin.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥