Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!9.7.2012

Brunssilla Suomen Pariisissa
No jopas olen nyt onnistunut kokemaan Euroopan parhaita paloja poistumatta kotimaan kamaralta. Enkä nyt puhu edes nojatuolimatkailusta, sillä olen yllättäen saanut laiskan äässini irti sohvalta ja tehnyt antoisaa kotiseutumatkailua pienellä rahalla. Ja jos Fiskari on Suomen Englanti, niin Suomen Ranska löytyy  Helsingistä osoitteesta Kaarlenkatu 13. Vieressä idyllisesti Karhupuisto ja Roskapankki luomassa rosoista kontrastia herkän romanttiselle ja hieman pähkähullulle kahvilalle nimeltään Villipuutarha.

Tästä ihanasta kahvilasta löytyy jo niin monta bloggausta, että sen enempää hehkuttamatta kerron että kahvi oli hyvää, croissantit taivaallisia - silmät kiinni ja olin Pariisissa - leipä rouheaa ja herkullista erityisesti tuorejuuston ja aprikoosihillon kera. Kasvisvaihtoehtolautaselta löytyi salaattia, vuohenjuustoa, valkohomejuustoa, kahta hilloa, tuorejuustoa, taateleita, oliiveja, maustekurkkuja, kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä, appelsiinia, hunajamelonia ja saksanpähkinä, sekä marinoitujen herkkusienien asemesta meille allergisille ystävällisesti tarjoiltua marinoitua munakoisoa. Palvelu oli erinomaista, tunnelma lämmin ja välitön, ja musiikki kerrassaan hurmaavaa (Amélie Les Crayons). Hintaa tälle seikkailulle tuli 20€. Kahvia, teetä ja leipää olisi saanut santsata halutessaan, mutta meidän pienten ja sofistikoituneiden ranskattarien pikkuruiset vatsat täyttyivät aivan äärimmilleen jo tuosta annoksesta mikä meille tarjoiltiin. Sanon että kannatti käydä ja pian uudestaan! 

2 kommenttia:

  1. Todella ihanan näköinen paikka! Olisipa vähän lähempänä tuo "Ranska".

    VastaaPoista
  2. No on se ainakin lähempänä kuin Ranska, vai? :D Mutta kannattaa käydä ainakin sitten kun tulee pääkaupunkiseudulle asiaa.

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥