Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!18.7.2012

Aikalisä


Olen ollut viime päivinä ihan hajalla. Liian isojen päätösten edessä, ilman riittävää ymmärrystä siitä miltä pohjalta ja millä realiteeteilla olen valintoja tekemässä. Tälle päivälle oli seitsemäntoista kohdan huutavan kiireellinen lista asioita, jotka on ehdottomasti hoidettava heti. Vaan hoidapa vaikeita asioita, kun kauhu on jäykistänyt suolapatsaaksi ja suonissa velloo pelkkä lamaannus. En hoitanut seitsemäätoista asiaa. Sen sijaan puhuin kolme ja puoli tuntia puhelimessa ystävän kanssa, itkin vähän, join mukillisen vadelmanlehtiteetä, nukuin kolme tuntia, kävelin ulkona tunnin ja join toisen mukillisen vadelmanlehtiteetä. Ulkona kukat olivat edelleen väreissään ja aurinko näytti pysyvän taivaalla ilman välitöntä putoamisvaaraa. Maailma vaikutti pyörivän jotakuinkin radallaan ja etanat parveilivat ojien reunoilla. Hämmentävää tajuta, että maailma ei ollut edes huomannut, että jätin kaiken tekemättä mitä piti. Mitään ei ollut romahtanut, kukaan ei kuollut. Olo alkoi helpottua. En suostu tekemään mitään ratkaisuja paniikissa. Otan aikalisän. 


6 kommenttia:

 1. Hienoa! Noin se menee. Ei anneta periksi paniikille eikä lamaannukselle. Isot päätökset vaativat oman aikansa ja energiansa, eikä siinä auta mikään muu kuin tuo kultainen aikalisä.

  VastaaPoista
 2. Hei! Viisautta, ehdottomasti. Hyvää, palauttavaa aikalisää toivon sinne!

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat kyllä erinomaisen hyvin, olet taitava sanankäyttäjä. Ajatukset ovat juuri kuin omista kiemuraisista mielen liikkeistä.

  Toisaalta toivon, että minulla olisi joku iso ja maailman kaatava ajatus ajateltavana. Vaan eipä ole, kaikki on vain yhtä tyhjää mustuutta.

  VastaaPoista
 4. Marja Leena: Se on ihan totta, että asioita ei voi pakottaa eikä prosesseja nopeuttaa. Jos haluaa tehdä hyvän ratkaisun, pitää tunnustella sitä aikansa sen sijaan että vain syöksysi päätä pahkaa, silloin kun ei tunnu että niin voisi tehdä.

  Satu: Kiitos! Kyllä tää hiljalleen tästä kun ei ajattele mitään... :)

  Eve: Kiitos, tosi mukavalta tuntuu kuulla että pidät kirjoitustyylistäni. Sinne tyhjään mustuuteen on kyllä kova veto täälläkin, mutta aikansa siellä kieriskeltyäni päätin että antaa olla. Syön mansikoita enkä ajattele mitään. Ja heti sain pari tyhmää paperia täytettyä ja enää 15 kohtaa listalta jäljellä. :D

  VastaaPoista
 5. Ei isojen(kaan) päätösten tekemisestä kannata paineita ottaa. Usein päätös syntyy kuin itsestään kun antaa ajan kulua, eikä edes ajattele asiaa. Itse kukin on elämässään tehnyt isoja (ja vähän pienempiäkin) päätöksiä. Kuinka moni niistä on syntynyt pakottamalla? Aika harva, väittäisin.

  VastaaPoista
 6. Hei defekt! Loistavaa nähdä uusi naama hoodeilla. :) Hyvin sanottu, eipä tuohon ole mitään lisäämistä. Ja niin sattui käymään nytkin, että kun en tehnyt mitään, asiat ratkesivat itsestään.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥