Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!6.6.2012

Profiilin muutos ja kutsu uuteen blogiin!


Rakastan tarinoita. Ja vielä enemmän kuin tarinoiden juonta, rakastan tarinoihin kätkettyä symboliikkaa, metaforia ja mielikuvia, jotka uskomattomalla herkkyydellä ja tarkkuudella kuvaavat ihmisten elämässään kohtaamia vaiheita ja ilmiöitä. Jumaltarustoissa on myös astrologian juuret. Päähäni pälkähti kerran ajatus, että mytologia on ihmispsyyken arkeologiaa, vaikkakin ajankohtaista yhtä edelleen – ja niin kauan kuin ihmiset vihaavat ja rakastavat, saavat lapsia ja eroavat, kärsivät, toipuvat, rakastuvat uudelleen, menettävät, toivovat ja lopulta kuolevat.

Vaikeissakin elämäntilanteissa tarina voi yltää sinne, minne mikään muu ei voi koskettaa. Tarina voi antaa ymmärrystä ja voimaa jaksaa silloinkin, kun tuntuu että mikään muu ei enää auta. Mutta miksi? Siksi koska tarina on totta. Jokaisella meillä on omat tarinamme, jotka ovat meille totta. Sellaisen tarinan kuuleminen ja sen sisäistäminen herättää usein voimakkaita tunteita. Tuntuu kuin koko olemuksemme resonoisi tämän tarinan taajuudella. Useimmilla meistä on ollut lapsena tietyt sadut, joista olemme pitäneet enemmän kuin muista. Voit saada arvokasta tietoa itsestäsi muistelemalla lapsuutesi lempitarinoita tai niitä kertomuksia jotka viehättävät sinua nyt. Voit huomata, että niissä on aina jokin samankaltaisuus, jokin henkilökohtainen vastaavuus siihen kuka olet, missä olet ja miksi olet.

Lue koko kirjoitus TÄÄLLÄ

Yllä oleva teksti on viimeisimmän blogikirjoitukseni alku, siellä uudessa blogissani, josta aiemmin mainitsin. Koska niin monet ovat kysyneet missä sitä pääsisi lukemaan, laitoin tuohon sivupalkkiin linkit ja julkistan koko jutun. No big deal. Olen väsynyt hajottamaan itseäni. Olen väsynyt siihen että toisella nimellä sitä ja ensimmäisellä nimellä tätä. Sitä paitsi on väsyttävää klikkailla itseään edes ja takaisin eri profiileista, minkä vuoksi myös lempiblogieni kommentointi on jäänyt niin vähäiselle (vaikka edelleen luen joka jutun tuolta vasemmalta olevalta blogilistaltani!). 

Tuolla uudessa "ammatillisessa" blogissani kirjoitan elämästä, unista, jungilaisesta psykologiasta, tarinoista, mytologiasta, arkkityypeistä ja astrologiasta. Vaikka useimpiin kirjoituksiin on tungettu astrojargonia tietyn lukijapiirin makupaloiksi, punaisena lankana jokaisessa kirjoituksessa on kuitenkin elämä ja ihmisyys, ja siten ne ovat käsittääkseni ihan ymmärrettävää luettavaa niillekin jotka eivät astrologiasta piittaa. Itselleni psykologinen astrologia on yksi väline, jonka avulla tarkastelen itseäni kiinnostavia ilmiöitä, muttei se itsessään ole "se juttu". Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuden blogini kirjoituksiin, ja jos aihepiiri kiinnostaa, niin jäämään sen lukijaksi.

Todennäköisesti en kommentoi enää muita blogeja tämän Hullut teekutsut profiilin kautta (laiskuuttani ja käytännön syistä), vaan jatkan kommentoimista tuolla toisella - päivittäin käytössä olevalla profiilillani. Joten jos joku ilmestyy oudolla nimellä kommentoimaan kovin tuttavallisesti blogiasi, minä se vain olen. 

Uskoisin että kirjoittelen edelleen satunnaisesti myös tänne teekutsuilleni, niistä henkilökohtaisemmista ja arkisemmista asioista, jotka eivät tuon toisen blogini aihepiiriin mahdu. Sitä paitsi olen erittäin kiintynyt tähän pieneen virtuaaliseen maailmaani.


2 kommenttia:

  1. Hei! Minä yritin kovasti mennä tuonne uuteen blogiisi, mutta Blogger ilmoittaa vain että "Not found". Harmillista.

    VastaaPoista
  2. No nyt toimii. Selkeää bloggerin sabotaasia wordpress-blogeja kohtaan. Ei nimittäin meinannut millään säätämisellä tulla tuo linkki näkyviin niin kuin piti. Kumma juttu. :)

    VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥