Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!25.6.2012

Dramadrama


Aamu alkoi tänään vähän railakkaammin (ja aikaisemmin!) kuin yleensä. Draamaa ilmassa. Joku kirjoitti Facebookissa juuri että eilinen jalkapallon katseleminen sai taantumaan. Siitäköhän meilläkin oli kysymys, kun kissa katsoi sitä hartaasti nenä ja käpälä kiinni ruudussa, ja sitten aamuyöstä oli sellaisen jalkapallohuligaanin elkeet, että alta pois. Lopulta rysäys oli niin raju, että singahdin alakertaan todistamaan leikin loppua. Kissa oli kavunnut sen kielletyn korkean kaapin päälle, jonne olen nostanut kaikki rikkimenevät asiat turvaan. Rakkaudella kasvattamani kiinanruusu lojui kappaleina (joka lehdessä sarja pieniä hampaan jälkiä) pleikkarin ja telkkarin päällä ja saviruukun ja aluslautasen palaset multineen pitkin tannerta. Tulee mieleen Marikkan kommentti kissattoman elämän epätodellisesta helppoudesta.

Hyvä asia oli kuitenkin se, että nousin tosi aikaisin ja tajusin että kahden vuoden ajan joka sunnuntai-iltaan kuulunut tekstin toimitus eräälle nettisivulle oli unohtunut ensimmäistä kertaa. Sen kimppuun siis. Tietokone vaan ei toiminut. Ei käynnistynyt, ei auennut ja lopulta ei ladannut ohjelmia. Tai mitä lie. Joku vika. Mutta kuten draaman luonteeseen aina kuuluu, lopulta tulee käänne. Eli tässä sitä kirjoitellaan. Ja kuunnellaan kissan syyllistävää valitusta arestista.

4 kommenttia:

 1. Tsiisus miten hän ojentelee! Ihana!

  VastaaPoista
 2. No eikö vain. Sillä on aivan julmetun pitkät jalat, ja nopeatkin ne ovat. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kissoja! Sinisiä. :) Kirjoja ja muutakin kivaa, mutta erityisesti sinikissa on vetoava asia blogissa kuin blogissa.

  t. Nimim. Kahden sinikissan onnellinen omistaja :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan, siniset kissat ovat lumonneet minutkin. Tää yksi sininen avaruuskissa olisi tarkoitus viedä ekaan näyttelyyn elokuun lopulla. Saas nähdä kuinka kaverin kanssa käy. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥