Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!3.5.2012

Viikon kuulumiset

Sinivuokot ilmestyivät pihalle tänä vuonna vähän huhtikuun puolenvälin jälkeen. Ensimmäiset ulkopyykit kuivatin maanantaina. Kun muut viettivät vappua, meillä oli suursiivous. Tosi kiva päivä olikin! Illalla syötiin jäätelöä ja katsottiin BBC:n Robin Hood -sarjaa DVD:ltä. Ja juuri saamieni tietojen mukaan sarjassa näyttelevä Lucy Griffiths (loistava Marian a.k.a Nightwatchman) ilmestyy ruutuun True Blood -sarjan Eric Northmanin vampyyrisisarena. Cool.

Huomaan usein että nolottaa vaahdota televisiosarjoista tai tunnustaa että näkee Harry Potter -unia, kun pitäisi edes teeskennellä aikuista, sellaista joka lukee sivistyneitä asioita ja kirjoittaa yleismaailmallisesti tärkeistä ja yhteiskuntaa koskettavista teemoista. Vaan kun en jaksa. Jatkan kuulumisilla. Poika leipoi sämpylöitä, lapset siivosivat urakalla, vaihdoin järjestystä makuuhuoneessani, kuuntelin Sherlock Holmes -äänikirjaa pitkällä kävelyllä, kiroilin rikkinäistä hiirtä tietokoneessa tekemättä asialle mitään, luin pari kirjaa, haaveilin samanlaisista kukkaverhoista kuin äitini ompeli tilauksesta 80 -luvun lopulla, söin yhtenä iltana kuusi korvapuustia, tein muutaman lähes ympäripyöreän työpäivän ja myönsin itselleni että inhoan puhelimen soimista.


4 kommenttia:

 1. Minäkin inhoan puhelimen soimista.
  Se on aika hankala juttu koska olen työssä jossa se riivattu soi. Ei onneksi kovin kauheasti mutta kuitenkin.
  Hoidan kaikki työ- ja muut asiat mieluiten muuten kuin puhelimella.

  VastaaPoista
 2. Palaatko koskaan sielujen puutarhan pariin? :)

  Olet ihana. Sinun blogisi päivitykset ovat aina parhaita ja viikkojen kohokohtia. <3

  -E

  VastaaPoista
 3. Korvapuustit ja kaikki tuo niin tärkeä ajattelu ja haahuilu -pidä kiinni niistä. Tässä maailmassa on loppujen lopuksi aika vähän tosi tärkeä :)

  VastaaPoista
 4. Piilomaja: Joo, puhelimeen vastaaminen on myös oman työni kannalta aika oleellinen asia. Joten hankalampi juttu... :)

  Nukkekodin Rouva E: Voi kun kiva kommentti, kiitos. Ja kyllä palaan. En vaan tiedä milloin.

  Onnenpäivänen: Näin on. Korvapuustien ja haahuilun vastapainoksi pitäisi tosin myös vähän liikkua. Vaan ei nyt jaksa. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥