Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!29.5.2012

Kesälista

Teen paljon listoja. Olen harrastanut niitä ihan lapsesta lähtien. Viime aikoina olen tehnyt kauppalistoja, toivelistoja, kutsulistoja, ruokalistoja, työlistoja, idealistoja ja nyt viimeisimmäksi ihan tällaisen "mitä tehdä sairaslomalla" -listan. Erilaisilla listoilla on ihan omat luonteensa. Toiset tuovat tyydytystä siitä, että saa vetää yli hoidetun asian. Kokonaan ylivedetty lista on ihan yliveto. Ei meinaa raaskia heittää sitä roskiin. Sitten on listoja joita ei vedetä yli. Siinä voi olla herkullisia haaveita, unelmia siitä mitä ois jos vois. Sitä voi aina välillä silmäillä ja hymyillä lämpimästi.

Eilen kirjoitettu lista oli poikkeuksellisen lyhyt. Se on otsikoitu nimellä SUMMERPLAN 2012. Ja siinä lukee neljä asiaa. Niitä ei vedetä yli.


3 kommenttia:

 1. Onko tuo sinun käsialaasi?
  Ihan poikkeuksellisen hienoa<;

  VastaaPoista
 2. Onko tuo sinun käsialaasi?
  Ihan poikkeuksellisen hienoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos, käsialani on hyvin samantapaista, mutta tuossa kyseessä kuitenkin fontti nimeltä Jane Austen. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥