Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!25.5.2012

Blogiuskottomuutta


Ai kauhee... Nyt on ihan sellainen olo niin kuin pitäisi kertoa kumppanilleen että sori, mulla on muuten toinen. En tosin oikeastaan tiedä miten tämä nyt vaikuttaa mihinkään, että ehkä me voidaan elää kaikki kolme ihan sulassa sovussa, mutta kuitenkin on nyt kerrottava, että tää työssä syntynyt uusi suhde on kuitenkin se tärkeämpi - kun se saattaa jopa vaikuttaa työnkuvaan ja palkkaukseen.

Olen siis kamalan taloudellisen paineen ajamana ollut pakotettu kehittämään kaikkea mahdollista mikä voisi virkistää työtilannetta, ja päädyin nyt ihan ensimmäiseksi aloittamaan uuden blogin toisaalle. Ihan siis henkisessä mielessä ajattelin, että jos iloisen arkielämäbloggailun sijaan keskittäisin energiaani työbloggailuun, niin se voisi pitää minut paremmassa vireessä jne. Ja vaikka olenkin taitava hajottamaan itseäni ja sähläämään viittäkymmentä eri asiaa mistä mikään ei tuota penniäkään meidän perheen talouteen, niin saattaa olla että olisi hyvä edes yrittää jättää vähemmälle näitä muita, ei työhön liittyviä harrastuksia. Kirjakin pitäisi kirjoittaa. Olen aktiivisesti raivannut sille tilaa koko kevään, ja lopulta sain asiat siihen malliin, että harteilla ei paina enää mikään roikkuva aikaa ja voimia vievä kirjallinen työ - ja sitten tähän tyhjään tilaan alankin pitää uutta blogia (päivittäin), ennen kuin kirjan luonnoksessa on muste ehtinyt kuivua. Tekisi mieli vähän taputtaa (lujemmallakin otteella) poskelle itseä ja sanoa että sä olet kuule ihan toivoton tapaus. 

Parhaassa tapauksessa kuitenkin kirjoitan täällä edelleen sellaisesta mistä en uskalla julkisesti omalla nimellä kirjoittaa, eli raparperikiisselistä, kissoista ja kakkuresepteistä. Ehhehe.


4 kommenttia:

 1. Onko mahdollista saada linkkiä tuonne uuteen blogiin? :o

  -E

  VastaaPoista
 2. Jeps, se löytyy tuosta vasemmalta blogilinkkilistasta nimeltä astroblogi. Mutta epäilen että se ei ole kovin kiinnostava muuta kuin asiaa harrastaville. :)

  VastaaPoista
 3. Luulen, että tulen pitämään siitä. ;)

  -E

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, toivottavasti. :)

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥