Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!23.4.2012

Suklaan ja avokadon salasuhde


Kun kipeys on vallannut alaa ja pitänyt minut visusti neljän seinän sisällä, turhautuminen on purkautunut mässäilyllä. Ei mennä tarkempiin yksityiskohtiin, sillä ainoa päivänvaloa kestävä synnitön syöminen oli tämä raakakaakaosta ja hedelmistä valmistamani "suklaavanukas". Olen ollut pitkän aikaa avokadolle raivostuttavan allerginen, mutta kun olin jo valmiiksi kipeä ajattelin että what the heck, ja laitoin silti. Selvisin hengissä, itse asiassa oireet olivat tosi mietoja - johtunee siitä että söin vanukkaasta vain puolet, eli syömäni avokadon määrä ei ollut niin huikea. Mutta tästä(kin) vaivasta mielelläni pääsisin, kun avokado on aivan ihanaa, ja monien raakaruokien valmistamisessa oleellinen ainesosa.

Resepti oli oma sovellus Jutan "Suklaamousse raakana" reseptistä.

2 tosi kypsää banaania
1 kypsä avokado
1,5 dl raakakaakaojauhetta
5 liotettua taatelia
taatelien liotusvettä sen verran että blenderi suostui pyörimään
agavesiirappia (paljon)

Kaikki vain tehosekoittimeen ja sur-rur. Oma blenderini on halpa ja tällaisiin toimiin aivan liian tehoton. Taatelien liotusveden ansioista selvisin kuitenkin hommasta, ja vaikka rakenne ei lapsuuteni jacky-makupalan samettinen ollutkaan, eipä tuo pahaltakaan maistunut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥