Blogi on muuttanut!

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihini ja uuteen blogiini, joka on Hullujen teekutsujen luonnollinen jatkumo. Uudessa blogissani kirjoitan pääasiassa itsetuntemukseen, elämäntaitoon, arkipäivän henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon, itsensä rakastamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Blogin avajaisten kunniaksi arvon myös lähiaikoina lukijoiden kesken ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Toivottavasti nähdään siellä!1.4.2012

Riittämiin kypsytelty


No niin! Maaliskuun haaste on kunnialla suoritettu. Julkaisin sisulla ja sitkeydellä, sekä sillä tavoittelemallani "tekkee vuan" -asenteella peräti 32 kirjoitusta. Aika moni (lähes kaikki) olisi jäänyt kirjoittamatta ilman tätä itselle asettamaani tehtävää. Julkaisukynnys madaltuneena päästin käsistäni jotain sellaista, mitä normaalisti en olisi. Ja näin etäämmältä katsottuna - who cares, mitä niitä pihtaamaan. Ja seuraava askel tästä onkin luontevasti oma kirja. Uskokaa tai älkää, tämä ei ole edes aprillipila. Sitä on nyt kypsytelty riittämiin, ja tuumimisen aika on ohi. 

Lämpimät kiitokset muuten vielä illan "parsintaseuralaisille". Oli tosi mukava tavata, neuloa, avautua ja varsinkin syödä aivan käsittämättömän loistavaa smetanaista mustikkapiirakkaa. Lämpimän leppoisissa tunnelmissa täten saattelen itseni nukkumaan. Hyvää yötä.


4 kommenttia:

 1. Tosi hienoa että nyt tuntuu olevan aika. Näitä haastekuukauden tekstejäsi on ollut niin mukava lukea, että mielelläni jatkaisin vaikka kokonaisen kirjan verran!

  Ja kiitos itsellesi! Tällaiset piirit ovat enemmän kuin tarpeen.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että olet viihtynyt päivitysteni parissa. :) Kirja tosin tulee (huom! ei konditionaalia) olemaan enemmänkin tietokirjatyyppinen, eikä sisällä omia hömpötyksiä. Vaikka kyllä mä olen aina romaaninkin halunnut kirjoittaa. :)

  Mustikkapiirakkaposti muuten kolahti juuri äsken sähköpostiisi. Kieli pitkällä vastausta odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Minä ehdottomasti odotan innolla tätä kirjaa!

  (Odotan myös inspiraatiotasi FanFictionin ääreen palaamiseen :3 )

  -E

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiva kuulla. Ja mitä tuohon ff-inspikseen tulee, niin kyllä se ajoittain ilmoittelee itsestään, olen vaan rankannut ficcailut prioriteettilistani häntäpäille. Jossain vaiheessa kun tulee hyvä tyhjä hetki (ei tyhjä pää kuitenkaan), niin jatkan harjoituksia.

  VastaaPoista

♥ Say hello or leave a comment, please! ♥ Ilahdun moikkauksista ja kommenteista! ♥